promstore.md
Contactele vânzătorului
bd. Ștefan cel Mare, 8 (Unic)
www.promstore.md
150221
Toate produsele
022800456
079303039
Contactele vânzătorului
bd. Ștefan cel Mare, 8 (Unic)
www.promstore.md
150221
Toate produsele
De peste 55 de ani, RCR este un nume de renume în industria cristalului italian, cunoscut la nivel global din 1967. Aici se păstrează cu grijă secretele fabricării cristalului rafinat, oferind clienților produse de o calitate excepțională.
Design rafinat:
Fiecare detaliu al produselor RCR este atent realizat de către cei mai talentați designeri din lume. Fiecare piesă este o combinație perfectă de estetică și funcționalitate, adăugând o notă de eleganță spațiului dumneavoastră de locuit.
Calitate impecabilă:
Cristalele RCR sunt fabricate din materiale pure, respectând un proces riguros de producție, asigurând durabilitate și siguranță absolută pentru sănătatea utilizatorilor. Cristalul RCR are o claritate impecabilă și o capacitate remarcabilă de a refracta lumina, punând în valoare frumusețea băuturilor și îmbunătățind experiența culinară.
Respect pentru mediu:
RCR este un pionier în implementarea tehnologiilor de producție ecologice, reducând la minimum impactul negativ asupra mediului.
LUXION® Eco - Gama de produse premium și prietenoase cu mediul:
Ca o dovadă a angajamentului său pentru dezvoltarea durabilă, RCR a creat LUXION® Eco, o gamă de produse fabricate din 100% materiale reciclate, oferind clienților articole din cristal de înaltă calitate, contribuind totodată la protejarea mediului.
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate