Depantol crema 30gr (Nijfarm)

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5977694
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5977694
Toate produsele



PROPRIETATILE FARMACOLOGICE
Dexpantenolul prezinta provitamina B5 care patrunde usor in piele, unde se transforma in acid pantotenic. Acesta intra in componenta coenzimei A si a Acetil-CoA care joaca un rol important in metabolismul celular. Acidul pantotenic este necesar pentru formarea si regenerarea pielii si mucoaselor.
INDICATII
Solutia (lotiunea) se utilizeaza pentru ingrijirea pielii uscate, in special dupa dusuri si bai, pentru stimularea epitelizarii pielii dupa microtraume, in iritarea pielii (de ex. dupa baile solare). Unguentul se foloseste pentru profilaxia si tratamentul ragadelor, fisurilor mameloanelor in perioada alaptarii, intertrigourilor sugarilor, in ulcerele trofice, decubitusuri, fisuri, transplanturi de piele si in eroziunile colului uterin.
Utilizare terapeutica: Se aplica topic pe regiunile afectate ale pielii o data sau de cateva ori pe zi. Pentru profilaxia fisurilor mameloanelor se aplica dupa fiecare alaptare. Pentru ingrijirea pielii sugarilor se aplica dupa fiecare schimb de scutece. In eroziunile colului uterin - o data sau de cateva ori pe zi.
CONTRAINDICATII
Hipersensibilitatea la preparat.
INTERACTIUNI CU ALTE MEDICAMENTE
Poate prelungi efectul succinilcolinei.
Specificații principale
Producator
Nijfarm SAD
Producator
Nijfarm SAD
Tara
Rusia
Divizarea
1
Forma
cremă
Tip / Subcategorie
Antiseptice și dezinfectante
Doza concentratia
1
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate