Aevit caps. N50

felicia.md
Contactele vânzătorului
MD-2012, mun.Chişinău bd. Ştefan cel Mare, 128
www.felicia.md Toate produsele
022 32 33 33
Contactele vânzătorului
MD-2012, mun.Chişinău bd. Ştefan cel Mare, 128
www.felicia.md Toate produsele
Actiunea farmacologica: Este un antioxidant, inhiba dezvoltarea reacțiilor radicalilor liberi,si previne formarea de peroxizi in membranele celulare și intracelulare, care sunt esențiale pentru dezvoltarea organismului, funcția normala a sistemului nervos și muscular. Impreuna cu seleniu inhiba oxidarea acizilor grasi nesaturați (o componenta a sistemului de transport al electronilor microzomale), previne hemoliza. Este un cofactor in multe sisteme enzimatice. Restabilește circulația capilara, normalizeaza permeabilitatea capilara si tesuturi, creste rezistenta tesuturilor la hipoxie.

Indicatii: Tratamentul starilor de hipovitaminoza associate carentei alimentare, tulburarilor de absorbtie si de depoziterare a vitaminei A, manifestate prin adaptare eficienta la intuneric, nictalopie, xeroftalmie, ulceratii corneene, keratmalacie, xeroza cu hipercheratoza foliculara.

Doze si mod de administrare: Adult si copii mai mari de 8 ani :
Doza uzuala in hipovitaminoza este de 1-2 capsule moi ,curele se repeat la fiecare 10 zile pana la refacerea rezervei hepatice normale. Pentru a evita aparitia intoxicatiei cornice nu se va prelungi inutil tratamentul.
In hipovitaminoza severa, la copii , se recomanda administrarea preparatelor injectabile.
In sindromul de malabsorbtie se administreaza o capsula pe zi.
In conditii de carenta alimentara a vitaminei A asociata cu malabsorbtie se administreaza 4 capsule (200.000 U.I.) la fiecare 3-5 luni.

Contraindicatii: Nu se administreaza la copiii sub 8 ani. Sarcina si alaptarea.
Specificații principale
Producător
Uzina de vitamine din Kiev SAD
Article
20028
Țara producător
Ucraina
Article
20028
Producător
Uzina de vitamine din Kiev SAD
Țara producător
Ucraina
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate