Breloc inteligent Apple AirTag MX532

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6210050
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6210050
Toate produsele
AirTag este o modalitate extrem de simplă de a nu-ți pierde din ochi lucrurile. Atașează unul la chei, strecoară altul în rucsac. În secunda doi, îți vor apărea pe radar în aplicația Găsire. Tot acolo poți să-ți monitorizezi și dispozitivele Apple sau să ții aproape de prieteni și familie.

I-ai dat bip și l‑ai găsit.
Cu un AirTag atașat, un portofel rătăcit – sau orice altceva – nu mai e greu de găsit. Poți reda un sunet pe difuzorul încorporat, accesând noua filă Articole din aplicația Găsire. Dacă obiectul se află în apropiere – de exemplu, sub canapea sau în camera alăturată – tot ce trebuie să faci e să urmezi sunetul și gata. Căutarea a luat sfârșit.

Departe. Aproape. Foarte aproape. L-ai găsit.
Dacă AirTag este aproape, iPhone-ul te va duce direct la el, cu ajutorul funcției Găsire precisă.1 Vei vedea distanța față de AirTag și direcția în care să te îndrepți, datorită tehnologiei Ultra Wideband.

Funcția Găsire precisă este compatibilă cu:
iPhone 11 / iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max / iPhone 12 și iPhone 12 mini / iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max

Sute de milioane de prieteni caută împreună cu tine.
În cazul în care ai lăsat ceva în urmă, mult în urmă, să zicem pe plajă sau la sală, îl vei găsi prin rețeaua Găsire. E formată din sute de milioane de iPhone-uri, iPad-uri și Mac-uri din întreaga lume. Și ajută perfect la localizarea AirTag-ului tău. Totul este conceput în așa fel încât confidențialitatea ta să rămână protejată la fiecare pas.

Cum funcționează?
AirTag-ul tău transmite un semnal Bluetooth securizat care poate fi detectat de dispozitivele din apropiere, aflate în rețeaua Găsire. Aceste dispozitive trimit locația AirTag-ului tău către iCloud. Poți apoi accesa aplicația Găsire ca să-l vezi pe o hartă. Întregul proces este anonim și criptat, pentru a-ți proteja intimitatea. Este și eficient, așa că nu trebuie să-ți faci griji în privința bateriei sau a utilizării datelor.

Modul Pierdut te ajută să-ți găsești lucrurile și mai ușor.
La fel ca în cazul tuturor celorlalte dispozitive Apple, AirTag poate fi pus pe modul Pierdut. După ce este detectat de un dispozitiv din rețea, vei primi automat o notificare. Poți și să-l configurezi ca cineva cu un smartphone cu NFC să-ți vadă datele de contact. Trebuie doar să-ți atingă AirTag-ul cu smartphone-ul. Este aceeași tehnologie care permite plățile cu telefonul.

Confidențialitatea e încorporată.
Doar tu poți vedea unde se află propriul AirTag. Datele și istoricul locațiilor tale nu sunt stocate niciodată pe dispozitivul AirTag propriu-zis. Dispozitivele care indică locația AirTag-ului tău rămân, de asemenea, anonime iar datele respective de localizare rămân întotdeauna criptate. Așadar, nici măcar Apple nu cunoaște locația AirTag-ului tău și nici identitatea dispozitivului care ajută la găsirea acestuia.

AirTag e conceput să descurajeze urmărirea neautorizată. Dacă AirTag-ul altei persoane ajunge printre lucrurile tale, iPhone-ul tău va observa acest lucru și-ți va trimite o alertă. După un timp, dacă tot nu-l găsești, AirTag-ul va începe să redea un sunet ca să te anunțe că e acolo.
Dacă ești cu un prieten care deține un AirTag sau într-un tren cu mai multe persoane cu AirTag, nu-ți face griji. Aceste alerte sunt declanșate doar atunci când un AirTag este separat de proprietarul său.

Minunat de simplu.
Configurarea printr-o singură atingere îți conectează instantaneu AirTag-ul la iPhone sau iPad. Introdu un nume pentru AirTag, atașează-l la articolul pe care dorești să-l urmărești și asta-i tot. Vrei să primești notificări AirTag și pe Apple Watch? Nicio problemă.

Cui i-e frică de puțină apă?
Să ne imaginăm că ai AirTag-ul atașat la chei și, deodată, le scapi într-o baltă. Sau ajung expuse în mijlocul furtunii. Stai liniștit. AirTag este rezistent la apă.

Baterie cu poftă de viață.
AirTag este conceput să funcționeze mai bine de un an cu o baterie standard, pe care o poți înlocui cu ușurință. iPhone-ul te va anunța când trebuie să înlocuiești bateria.
Brand
Brand
Apple
Principale
Tip
AirTag
Destinat
localizează obiectele
Specificații principale
Producator
Apple
Model
AirTag MX532
Funcţii
Elemente funcționale
difuzor încorporat
Control
Compatibil cu
iOS
Interval de temperatură
Control cu smartphone
Сontrol de pe smartphone (Smart Home)
Bluetooth
Tehnologie
Find My
Conectori
Conectare fără fir
NFC; Bluetooth;
Baterie
Tip alimentare
CR2032
Set
Numărul de piese
1
Carcasă
Standard de protecție
IP67
Dimensiuni și greutate
Greutate
11 g
Informaţii generale
Material
plastic
Culoare
sur
Garanţie
12
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate