Tigaie Ballarini 25676 Cortina Granitium, 32cm

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6212012
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6212012
Toate produsele
Tigaia BALLARINI Cortina Granitium, cu diametrul de 32 cm, ofera mult spatiu pentru crearea artei gastronomice italiene. Este dotata cu o acoperire antiaderenta GRANITIUM, cu cinci straturi, care va permite sa gatiti cu putin sau chiar absolut fara ulei sau grasimi. Datorita proprietatilor termice excelente pe plitele cu gaz, electrice si ceramice, aroma bucatelor Dvs. isi va pastra proprietatile pe toata perioada gatirii. Palet din aluminiu forjat, de inalta calitate, combinat cu un design brutal, inspira calitati neobisnuite. Acoperirea antiaderenta cu particule minerale este extrem de rezistenta la caldura si poate fi utilizata pana la 250 °C. Tigaia in sine este plata, rezistenta la zgarieturi si potrivita si pentru ustensilele metalice de bucatarie. Puteti curata tigaia manual sau cu siguranta in masina de spalat vase. Tigaia are un maner ergonomic din plastic termoizolant. Are un senzor Thermopoint incorporat, care afiseaza informatii despre temperatura vasului: daca este rosu, atunci temperatura e perfecta pentru gatire, iar daca senzorul e verde, temperatura e minima. La exterior, vasul este realizat din smalt de portelan cu imitatie de piatra, ceea ce ii confera un aspect luxos. Cu tigaia eleganta BALLARINI, fabricata din materiale inovatoare, puteti aduce acea dispozitie tipica italiana chiar in bucataria Dvs.

Vesela cu pereti grosi, din aluminiu forjat la rece, cu acoperire antiaderenta de inalta calitate GRANITIUM la interior si smalt din portelan la exterior - cu un design atragator de piatra
Maner ergonomic din plastic termoizolant pana la 160 °C
Fundul lacuit, cu aspect de piatra: potrivit pentru plite cu gaz, electrice si ceramice, cu exceptia celor cu inductie
Termopoint: indicator termic de economisire a energiei, asamblat in maner (rosu - temperatura ideala de gatire, verde - faza de racire)
Acoperirea nu contine PFOA, metale grele si nichel
Principale
Tip
universală
Form factor
circular
Carcasă
Materialul mânerului
plastic
Material carcasă
aluminiu
Acoperire anti-aderent
da
Materialul acoperirii
Granitium
Mînere
1
Posibilitatea de a spăla în mașina de spălat vase
da
Încălzire
Temperatura maximă
250 ˚С
Dimensiuni și greutate
Diametru
32 cm
Informaţii generale
Culoare
sur
Ţara de asamblare
Italia
Garanţie
-
Producător si model
Producator
Ballarini
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate