Espressor manual Gaggia RI9480/13 New Classic WH

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6277091
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6277091
Toate produsele
Gaggia New Classic – este un espressor manual clasic, una dintre cele mai bune opțiuni pentru solicitările utilizatorilor pasionați la prepararea cafelei de acasă. Reprezintă masiv profesional de grup de alama cromată, care sunt concepute pentru o temperatură garantanta optimă a cafelei pe parcursul intregului proces. Urmare utilizării prin manevrare pricepută și măcinare precisă, în semn de recunoștință, oferă espresso de cea mai înaltă calitate. Carcasa masivă realizată dintr-o singură coală de inox amintește de „anii șaizeci”, va dura mulți ani și nu va ieși niciodată din modă. Butoanele de încredere și șurubul supapei de abur sunt foarte dificil de a le defecta, chiar și cu o mare dorință.
Presiune ideală pentru a face espresso italian în condiții casnice. Puterea crescută a boiler de aluminiu și filtrul suplimentar (portafilter) pentru două porții vă permit să folosiți filtrul de cafea espressor în modul de productivitate crescută, pregătind o porție dublă după alta. Valva solenoida cu trei cai asigură un control constant al presiunii apei în cadrul grupului interior de lucru. Un model pentru casă excepțional. Recomandat pentru solicitarea utilizatorilor stringenți de acasă care doresc să scape de vechiul espressor manual, dar nu doresc să achiziționeze un aparat automat de cafea profesional.
Dimensiunile, stilul și greutatea sunt identice cu aparatul automat de cafea profesional, grupul și suportul-filtru din alamă cromată sunt concepute pentru a asigura temperatura optimă a cafelei pe întregul proces de gătit și cea mai bună calitate în ceșcă. Într-un set – trei coșuri corecte (o singură sită, dublă și sub cafea comprimată). Bonus suplimentar: este posibil să utilizați ecrane și duze speciale pentru personalizare, ceea ce de obicei nu este posibil în cazul espressorului manual.
Tub profesional cu două găuri pentru aburi, oferă și asigură cea mai bună spumă de lapte pentru un cappuccino minunat, fără a ieși de acasă. Uită de tuburile obișnuite cu abur, panarello amator! În mâinile tale – un instrument profesional cu posibilități nelimitate!
Brand
Brand
Gaggia
Principale
Capacitate rezervor de apă
2100 ml
Cantitatea cupelor filtru
1
Presiune pompă
15
Tip cafea
măcinată
Colecția
New Classic
Destinat
de uz casnic
Tip
cu cupă cu filtru
Tipul aparatului cappuccino
manual
Specificații principale
Producator
Gaggia
Model
RI9480/13 New Classic WH
Control cu smartphone
Control
mecanic
Alimentare
Putere maximă consumată
1200 W
Indicaţie
Indicator de funcţionare
da
Indicator "Gata de lucru"
da
Indicator nivel apă
da
Funcţii
Prepararea simultană a două ceşti
da
Deconectare automată
da
Prepararea băuturilor
espresso; cappuccino;
Carcasă
Încălzire ceşti
da
Picioruşe cauciuc
da
Material carcasă
plastic / metal
Informaţii generale
Culoare
alb
Greutate
7.2 kg
Altele
Panarello
Ţara de asamblare
Italia
Garanţie
24
Dimensiuni (LxÎxA), cm
23х38х24
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate