Încălzitor ceramică cu ventilator Trotec TFC18E

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6306373
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6306373
Toate produsele
TFC 18 E este un radiator din ceramică frumos rotunjit, care poate fi folosit oriunde este necesară o încălzire rapidă. Greutatea redusă și designul fac în principal posibilă schimbarea rapidă a locului de utilizare.

Ceramic Aerotherma are un întrerupător de încălzire în două trepte (1100W/1800W) și aer rece (funcționare de ventilație). În zilele calde, încălzitorul TFC 18 E poate fi folosit ca ventilator de masă compact. Dispozitivul este deosebit de economic în acest mod de ventilație, deoarece nu este nevoie să folosiți curent pentru încălzire.

Radiatorul de căldură din ceramică include un termostat reglabil fără trepte. Impreuna cu una dintre cele doua trepte de incalzire, termostatul permite reglarea precisa a incalzirii aerului, in functie de nevoia utilizatorului, fie in camera de zi sau in birou.

La ventilare, încălzitorul ceramic asigură o ventilație rece, în timp ce elementul de încălzire PTC este mai economic și mai eficient pentru încălzirea spațiului de până la 22 m2/55 m3.

Căldură fără miros urât sau reziduuri nocive

Aparatele convenționale de încălzire ard particule de praf sau păr de animale pe filamentele de încălzire. Acest lucru creează reziduuri și mirosuri neplăcute în aerul din jur. Datorită elementelor de încălzire ceramice din seria TFC, aceste efecte secundare sunt de domeniul trecutului. Căile respiratorii sensibile ale persoanelor alergice și ale copiilor mici vor simți diferența față de radiatoarele convenționale. Fără miros de ars, aerul respirat este mai curat, mai confortabil.

Siguranta in orice situatie

Normal, încălzitoarele cu filament au un punct slab cunoscut: filamentele. Dacă ard, mașina devine brusc nepotrivită pentru convingere. Se referă la radiatorul ceramic TFC 18 E, prin elementul de încălzire ceramic și durata de viață lungă, deoarece nu există filament de ars. În cazul în care aparatul este răsturnat accidental, întrerupătorul de protecție integrat oferă oprire imediată, precum și protecție împotriva supraîncălzirii și funcționare în siguranță.

Pentru a ajunge rapid la temperatura dorită în orice colț al camerei, puteți activa manual a 70-a oscilație, care are grijă de schimbul optim de aer cald în cameră.
Principale
Tip
vertical
Destinat
uz casnic
Performanţă
Suprafata maximala
22 m2
Alimentare
Elementul de încălzire
ceramică
Putere
1800 W
Tensiune
220 V
Nivelele de putere consumată, W
1100 / 1800
Funcţii
Reglarea temperaturii
da
Control
Sistem de rotire
da
Număr de programe
3
Control
mecanic
Carcasă
Material carcasă
plastic
Siguranţa
Protecție și siguranță
auto-stop la supraîncălzire; auto-stop la răsturnare;
Protecţie împotrivă supraîncălzirii
da
Dimensiuni și greutate
Dimensiuni (LxÎxA), mm
220x315x148
Lăţime
220 mm
Înălţime
315 mm
Adâncime
148 mm
Informaţii generale
Culoare
alb / negru
Garanţie
24
Greutate
2 kg
Dimensiuni (LxÎxA)
Producător si model
Producator
Trotec
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate