Accesorii pentru cărucior Nuna CS15900GRNGL Landou CARI Next Granite

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6504581
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6504581
Toate produsele
Descriere Natuț Nuna Cari Next Granite (CS15900GRNGL)
Compatibilitate cu sistemul NEXT™: Sistemul NEXT oferă flexibilitate maximă cu patru soluții pentru primii patru ani, folosind convenabil o singură bază pentru toate produsele compatibile.

Acționând ca scaun auto și pătuț, chiar și atunci când viața nu se oprește, somnul lor confortabil nu va fi întrerupt atunci când stau întinși unul lângă altul în CARI.

Carcasă ușoară și durabilă, cu spumă EPP încorporată pentru o absorbție maximă a energiei la impact. Relaxează-te știind că micuțul tău este înconjurat doar de cele mai bune țesături naturale din bumbac organic certificat GOTS™. Cultivat fără a utiliza pesticide dăunătoare, acest bumbac organic nu conține toxine și este cel mai bun pentru copii.

Ușoare, protectoare și portabile. Doar 3,6 kg. Acționând ca scaun auto și pătuț, chiar și atunci când viața nu se oprește, somnul lor confortabil nu va fi întrerupt atunci când stau întinși unul lângă altul în CARI. Sistem de călătorie convenabil cu conectare ușoară la cărucioarele Nuna cu un adaptor la îndemână. Cusuța vă permite să vă înclinați complet - aceasta este cea mai bună poziție pentru a sprijini dezvoltarea coloanei vertebrale. Mâner de transport din piele de lux.
Brand
Brand
Nuna
Principale
Tip
landou
Numarul de locuri
1
Specificații principale
Producator
Nuna
Model
CS15900GRNGL Landou CARI Next Granite
Siguranţa
Vârsta recomandată
de la 0 la 6 luni
Dimensiuni și greutate
Greutate
3.6 kg
Dimensiuni (ÎxLxA), mm
59x44x81
Informaţii generale
Incărcătură maximală
9 kg
Culoare
sur
Material
stofă / metal
Garanţie
-
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate