Tigaie Ballarini 32106 Ferrara Gr 32cm, индукция

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6528164
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6528164
Toate produsele
Tigaia din seria «Ferrara Granitium» va ofera posibilitatea de a gati mancaruri delicioase si sanatoase, fara a folosi ulei sau grasimi. Acoperirea antiaderenta cu cinci straturi GRANITIUM asigura detasarea lejera a bucatelor. Insa, fiind dotata cu acoperire antiaderenta, utilizarea ustensilelor metalice de bucatarie este binevenita. Fundul bimetalic, rezistent la foc, este fabricat din otel si aluminiu, cu un nucleu solid, care mentine caldura, distribuind-o uniform. Acest fapt, permite tigaii sa se incalzeasca momentan. Manerul termoizolant, ergonomic, cu protectie integrata din otel inoxidabil si rezistent la foc, asigura o manevrare sigura. In plus, in manerul vasului este integrat senzorul Thermopoint: un senzor bicolor: rosu - indica temperatura ideala pentru a incepe gatirea, astfel puteti reduce temperatura la momentul potrivit pentru a gati, economisind energia; verde - reprezinta faza de racire a tigaii si poate fi folosita fara oarecare griji. Poate fi curatata fara probleme in masina de spalat vase sau manual, cu un burete umed. Tigaia data, fiind de calitate suprema si avand diametrul de 28 cm, este potrivita pentru utilizare pe toate tipurile de plite, inclusiv cele cu inductie. Cu vasele pentru gatit BALLARINI «Ferrara Granitium», prepararea profesionala si economisirea energie este garantata, iar rezultatul obtinut la sigur va uimi oaspetii Dvs.

Tigaie (diagonala egala cu 32 cm) din aluminiu pur cu pereti grosi, forjata la rece, cu acoperire de inalta calitate - GRANITIUM, la exterior si interior, pentru o durabilitate suplimentara
Maner ergonomic din plastic, termoizolant, rezistent la caldura (pana la 160 ° C)
Thermopoint: senzor termic, asamblat in maner (rosu - pentru temperatura ideala de gatit, verde - pentru faza de racire)
Acoperirea nu contine PFOA, nichel si alte metale grele - este perfecta pentru alergici
Principale
Tip
universală
Fund de inducție
da
Form factor
circular
Carcasă
Acoperire anti-aderent
da
Materialul acoperirii
Granitium
Mînere
1
Posibilitatea de a spăla în mașina de spălat vase
da
Încălzire
Temperatura maximă
160 ˚С
Dimensiuni și greutate
Diametru
32 cm
Informaţii generale
Culoare
sur
Ţara de asamblare
Italia
Garanţie
-
Producător si model
Producator
Ballarini
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate