Echipament sportiv inSPORTline 692 Bloc yoga pilates 22.5*15*10 cm (118 gr.) EVA 10977

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6543193
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6543193
Toate produsele
✔ INBUNATATESTE SUSPENSIUNILE YOGA: Este de mare ajutor pentru incepatori si pentru cei care au nevoie de sprijin suplimentar, pentru a inbunatati situatiile dificile in yoga si practicile de meditatie. Acesta caramida de Yoga este universala si este perfecta pentru a fi adaugata la accesorile Dvs. de Yoga

✔ CALITATE PERFECTA : Facut din spuma EVA moale, anti-alunecabile, rezistenta la zgarieturi, blocurile de yoga functioneaza bine pe orice suprafata - rezistenta, dar flexibila pentru efectul maxim. Blocurile sunt perfecte pentru toate tipurile de antrenamente yoga, cum ar fi meditatie, bikram / yoga fierbinte, kundalini yoga, hatha yoga, astanga yoga, vinyasa yoga, ayangar yoga, yin yoga, yoga for strength, Yoga restaurare.

✔ PURE SI SIGURANTE : Aceste blocuri de yoga sunt inodore, neabsorbante si rezistente la umiditate, protejandu-va de bacterii
.
✔ REALIZAREA RAPIDA OBIECTELOR : Blocurile sunt instrumente de baza pentru yoga, mai ales cand nu sunteti atat de flexibil. Blocurile va permit sa ajungeti mai adanc in pozitiile Dvs. si sa finalizati corect exercitiile de yoga. Nu va strangeti corpul in pozitii proaste, pastrati forma buna folosind blocuri pentru a efectua miscarile in siguranta, in mod corespunzator si pentru a va indeplini obiectivele.

✔ BENEFICIILE REMARCABILE ALE BLOCULUI DE YOGA : Blocul de yoga reduce distanta dintre corp si sol, facand miscarile si pozitiile Dvs. usoare si confortabile. Folosind blocul de yoga, atingeti o postura mai lunga, cu un confort sporit si reduceti riscul de miscari musculare si alte leziuni prin cresterea flexibilitatii corpului.
Brand
Brand
inSPORTline
Principale
Tip
bloc yoga
Specificații principale
Producator
inSPORTline
Model
692 Bloc yoga pilates 22.5*15*10 cm (118 gr.) EVA 10977
Informaţii generale
Culoare
albastru închis
Carcasă
Material
acetat de etilen vinil
Dimensiuni și greutate
Greutate
0.118 kg
Dimensiuni (ÎxLxA), cm
15x10x22,5
Informaţii generale
Garanţie
-
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate