Căști cu fir Beyerdynamic DT 1990 PRO

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6594113
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6594113
Toate produsele
*Beyerdynamic DT 1990 PRO sunt căști de referință deschise de studio profesionale pentru monitorizare, mastering, înregistrare, mixare, mixare și multe altele. Reproducerea optimizată a sunetului în spațiu face din aceste căști o alegere excelentă.
Una dintre caracteristicile distinctive interesante ale Beyerdynamic DT 1990 PRO sunt driverele Tesla, care se caracterizează prin rezoluție ridicată și putere de ieșire ridicată, este utilizată o membrană compozită ușoară cu trei straturi, iar volumul interior al carcasei este amortizat și descărcat acustic. Înalte strălucitoare, medii bogate și bas precis se combină pentru a oferi un sunet de înaltă calitate. Driverele Tesla oferă o imagine stereo largă, dinamică și foarte naturală. Țesătura acustică placată cu titan și surroundele nețesute de precizie atent selectate completează calitatea echilibrată a sunetului a acestor căști de studio dinamice de studio.
Setul include două seturi de tampoane de urechi din velur interschimbabile cu densitate diferită, ceea ce face posibilă reglarea fină a sunetului: tampoane pentru urechi mai moi (echilibrate) oferă o ușoară creștere în frecvențele joase; solid (analitic) oferă un sunet mai neutru. Se folosesc căști pentru urechi de dimensiune completă, în formă rotundă, în care urechea de dimensiune mare se potrivește liber.
Căștile sunt realizate manual în Germania. Pentru depozitare și transport ușoară, acestea sunt furnizate într-o carcasă din material dur, cu fermoar. În interior există o adâncitură pentru pernițe interschimbabile pentru urechi și un buzunar pentru fire.
Carcasă
Lungime cablu
3 m
Tip căști
over-ear
Scopul
de studio/pentru acasă
Mod de folosire
pe cap
Material pernă
velururi
Principale
Form factor
deschis
Audio
Răspuns în frecvenţă
Sensibilitate
102 dB
Rezistenţă
20 Om
Diametrul emițătorilor
45 mm
Numărul de emițători pe partea
1
Putere maximala
200 mW
Frecvența minimă
5 Hz
Frecvența maximală
40000 Hz
Informaţii generale
Greutate
370 g
Garanţie
24
Case/pungă pentru depozitare
da
Producător si model
Producator
Beyerdynamic
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate