Tricou POLO JOMA - CREW V SHORT SLEEVE POLO BLACK GREY

joma-sport.md
Contactele vânzătorului
str. Sarmizedjetusa 26, str. Mircea cel Batrin 11, str. Nicolae Costin 62
www.joma-sport.md
6620037
Toate produsele
078940000 (Ботаника)
068400001 (Чеканы)
069930000 (Буюканы)
Contactele vânzătorului
str. Sarmizedjetusa 26, str. Mircea cel Batrin 11, str. Nicolae Costin 62
www.joma-sport.md
6620037
Toate produsele

Tricou polo cu mânecă scurtă pentru bărbați/băieți. Fabricat din material 100% bumbac, astfel ca moliciunea si confortul oferite de aceasta piesa vestimentara sunt garantate. Mizați pe estetica clasică și elegantă a acestui tricou polo de fotbal și futsal. Va da o nota eleganta look-urilor tale sport, in acelasi timp in care il poti purta in tinutele tale de zi cu zi.

Se caracterizează prin guler în stil polo, cu o plachetă cu trei nasturi care garantează libertatea de mișcare cu un confort sporit, evitând stresul.

În ceea ce privește fabricarea, acesta a fost realizat din fibre de bumbac, o țesătură foarte moale, confortabilă și respirabilă. Pe langa faptul ca ofera un contact confortabil cu pielea, bumbacul ajuta la evacuarea transpiratiei, astfel incat umiditatea nu te va deranja. In plus, este o componenta rezistenta la spalare si durabila. Nici libertatea de mișcare nu va fi o preocupare.

Prezintă un design clasic și modern, deoarece încorporează tăieturi de culori contrastante pe față și mâneci care adaugă un plus de stil.

Logo Joma brodat.

Specificații principale
Marime
XL
Related products
-
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate