Căști cu fir Audeze Euclid

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6623100
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6623100
Toate produsele
*Magnito-planar. Închis. Intracanal. Carcasă din aluminiu frezat cu precizie. Noul Euclids combină toate acestea pentru a oferi detalii superbe și fidelitate sonoră, cu un sunet și o gamă dinamică atât de impresionante încât vei uita că asculți căști închise. Singurul driver planar miniaturizat de 18 mm nu are crossover, oferind o coerență excelentă pe întregul spectru de frecvență. Euclid, cu cea mai mare sensibilitate de 105 dB/mW, oferă peste 120 dB SPL, făcându-le cele mai înalte căști intra-auriculare cu gamă dinamică înaltă din categoria lor de mărime. Un design ușor, cu linii netede din aluminiu tăiat cu precizie și o incrustare centrală din fibră de carbon creează un aspect care nu sacrifică eleganța pentru confort.
Sensibilitatea ridicată și impedanța scăzută a lui Euclid le fac partenerul perfect pentru orice player audio de înaltă calitate. Conectorii MMCX placați cu aur asigură o conexiune puternică și fiabilă, indiferent dacă utilizați cablul inclus sau unul personalizat.
Tubul sonor ergonomic Euclid mic de 5 mm și designul ușor lucrează împreună pentru a crea o potrivire optimă care se potrivește cu majoritatea formelor de urechi. Cablul împletit se înfășoară în jurul urechii pentru o stabilitate sporită, eliminând nevoia de cârlige speciale pentru ureche și îmbunătățind confortul în timpul sesiunilor de ascultare prelungite.
Carcasă
Tip căști
in-ear vacuum
Scopul
universal
Mod de folosire
în auriculă
Material pernă
silicon
Principale
Form factor
închis
Audio
Răspuns în frecvenţă
Sensibilitate
100 dB
Rezistenţă
12 Om
Diametrul emițătorilor
18 mm
Numărul de emițători pe partea
1
Putere maximala
500 mW
Frecvența minimă
10 Hz
Frecvența maximală
50000 Hz
Echipament integrat
Mod de păstrare
husă
Informaţii generale
Greutate
15 g
Garanţie
12
Producător si model
Producator
Audeze
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate