Căști cu fir Focal Clear MG

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6633532
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6633532
Toate produsele
*Clear Mg este standardul de aur pentru căștile deschise Focal. Ele reproduc sunet la cel mai înalt nivel de calitate, iar designul lor este sofisticat și atent.
Aceste căști emblematice sunt fabricate în Franța folosind tehnologii Focal exclusive, dezvoltate prin cercetarea și know-how-ul de ultimă oră ale companiei. Driverele dinamice ale căștilor au o diafragmă unică de magneziu, un metal care oferă un sunet clar, puternic, extrem de realist.
În ele, sunetul pur este pe deplin dezvăluit și vă oferă întreaga gamă de emoții pentru plăcerea de a asculta.

După patru ani de cercetare și dezvoltare, inginerii Focal au dezvoltat un dom de magneziu pentru driverele dinamice Clear Mg. Combinat cu domul în formă de M, acest material oferă și mai multă ușurință, rigiditate și amortizare - trei factori care determină calitatea unui driver dinamic. Această inovație face ca întregul spectru de sunet să fie dinamic și detaliat, păstrând în același timp neutralitatea și echilibrul semnăturii. Mesh-ul acustic M din interiorul cupei urmează curba șoferului pentru o fidelitate și mai mare a sunetului.
Aluminiu gros, piele naturala, microfibre sunt materialele de cea mai inalta calitate alese pentru a crea casti Clear Mg, care dovedesc clar ca ai de-a face cu un produs unic si elegant. Structura în formă de fagure a rețelei acustice exterioare a cupelor este un element cinstit și bine construit, care se combină cu finisajele castan (castan) și metalice (mete mixte) pentru a face o impresie uimitoare. Într-un cuvânt, în ceea ce privește proprietățile estetice, aceste căști pur și simplu nu au egal.

Echipament:
-Carcasă rigidă din material textil de culoarea căștilor
- Cabluri de cupru cu rezistivitate redusă OFC 24 AWG: cablu mini-jack de 3,9 ft (1,2 m) cu adaptor de 1/4” (6,35 mm) + cablu XLR de 9,8 ft (3 m) (4 pini)
Carcasă
Lungime cablu
1.2 m
Tip căști
over-ear
Scopul
universal
Mod de folosire
pe cap
Material pernă
stofă
Principale
Form factor
deschis
Audio
Răspuns în frecvenţă
Sensibilitate
104 dB
Rezistenţă
55 Om
Diametrul emițătorilor
40 mm
Numărul de emițători pe partea
1
Frecvența minimă
5 Hz
Frecvența maximală
28000 Hz
Informaţii generale
Greutate
450 g
Garanţie
12
Case/pungă pentru depozitare
da
Producător si model
Producator
Focal
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate