Echipament sportiv SUHS 1458 Briu pt greutati 92 cm Valeo TA-4422

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6816499
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6816499
Toate produsele
Dipping Belt” este destinat creșterii sarcinii în timpul exercițiilor care implică propriul greutate corporală, cum ar fi tracțiunile la bară fixă și flotările. Poate fi folosit aproape oriunde, acolo unde sunt disponibile aceste echipamente sportive și câteva greutăți de la bara de greutăți, gantere sau haltere. Cu alte cuvinte, poate fi atât un colț sportiv acasă, cât și o sală de antrenament comercială. Folosirea unor greutăți suplimentare în tracțiuni și flotări contribuie la creșterea forței și masei musculare, precum și la întărirea ligamentelor. Având în vedere că greutatea poate fi aleasă la alegere, acest centurion poate fi folosit atât de atleții începători, cât și de veterani experimentați.

Descriere
Centura este fabricată din nailon moale și rezistent și este compusă din mai multe părți. Astfel, pe partea interioară este cusută o căptușeală moale, care, fiind mai lată decât centura însăși, își adaptează conturul la talie și nu permite alunecarea în timpul exercițiilor. În același timp, în exterior, este cusută o curea din poliester, care merge pe întreaga lungime a centurii. În față, la capetele sale, este atașat un inel în formă de D, pe care este fixat un lanț cu carabină pentru suspendarea greutăților (greutăți de la bara de greutăți, gantere sau haltere). Această construcție asigură o utilizare maximă ușurință fără a afecta confortul și siguranța.

Beneficii:

Durabil și compact - se potrivește ușor într-o geantă sport medie și nu ocupă aproape deloc spațiu în timpul depozitării.
Căptușeala moale de pe partea interioară permite lucrul confortabil chiar și cu greutăți semnificative.
Poate fi folosit cu orice greutăți de la bara de greutăți, toate tipurile de gantere și majoritatea variantelor de haltere.
Brand
Brand
SUHS
Principale
Tip
brîu atletic
Destinat
pentru haltere
Specificații principale
Producator
SUHS
Model
1458 Briu pt greutati 92 cm Valeo TA-4422
Informaţii generale
Culoare
negru
Carcasă
Material
poliester / nailon
Dimensiuni și greutate
Lungimea
92 cm
Lăţime
17 cm
Informaţii generale
Garanţie
-
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate