Produse chimice auto Wolf LITHIUM EP2 400g

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6836433
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6836433
Toate produsele
Aceasta este o unsoare cu performanțe excelente la presiuni ridicate, concepută pentru utilizarea sub sarcini grele. Are o rezistență ridicată la oxidare și bune proprietăți anti-uzură și asigură o lubrifiere de lungă durată. Este rezistentă la apă și are performanțe bune la temperatură. Poate fi utilizată la temperaturi ridicate și pompată la temperaturi scăzute, ceea ce o face potrivită pentru lubrifierea rulmenților cu sarcini mari, precum și pentru aplicații umede.

APLICAȚII
Unsoarea poate fi utilizată atât în echipamentele industriale, cât și în aplicațiile auto. Oferă lubrifiere pentru piesele supuse unor sarcini de șoc, cum ar fi rulmenții, lagărele de alunecare, punțile și articulațiile. Poate fi utilizată pentru lubrifierea motoarelor electrice și a ventilatoarelor. Interval de temperatură: -30 °C până la +120 °C, max. +130 °C.
Această unsoare poate fi utilizată la temperaturi ridicate și pompată la temperaturi scăzute, ceea ce o face potrivită pentru lubrifierea rulmenților puternic încărcați în condiții uscate sau umede. Unsoarea asigură o stabilitate și o capacitate de încărcare ridicată.
Brand
Brand
Wolf
Principale
Tip
unsoare pentru rulmenți
Specificații principale
Producator
Wolf
Model
LITHIUM EP2 400g
Capacitate
Capacitate
0,4
Informaţii generale
Culoare
negru
Ţara de asamblare
Belgia
Garanţie
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate