joma-sport.md
Contactele vânzătorului
str. Sarmizedjetusa 26, str. Mircea cel Batrin 11, str. Nicolae Costin 62
www.joma-sport.md
6842323
Toate produsele
078940000 (Ботаника)
068400001 (Чеканы)
069930000 (Буюканы)
Contactele vânzătorului
str. Sarmizedjetusa 26, str. Mircea cel Batrin 11, str. Nicolae Costin 62
www.joma-sport.md
6842323
Toate produsele

Adidași de alergare pentru bărbați. Acest model de alergare confortabil este recomandat alergătorilor cu un ritm mediu (între 4 și 5 minute și jumătate pe km) care au nevoie de un impuls suplimentar pentru a-și îmbunătăți ultimul record personal. În acest fel, performanța va fi mai mare, iar recuperarea va fi mai rapidă. Bucură-te de versatilitatea lor, deoarece le poți folosi atât la antrenamente, cât și la competiții.

Partea superioară reînnoită estetic, realizată din Jacquard personalizat, ușoară, respirabilă și flexibilă. Pentru a asigura ventilația transpirației, am adăugat sistemul de perforare VTS, care creează fluxul de aer necesar pentru a menține constantă temperatura piciorului în timpul alergării. Ajustarea pe picior vine de la materialul sintetic JOMA SPORTECH inserat în zone strategice pentru a susține piciorul.

Talpă intermediară cu amortizare reactivă în zona călcâiului mulțumită tehnologiei REACTIVE BALL. Absoarbe fiecare impact și asigură o returnare excelentă a energiei. Partea superioară este realizată din phylon. Ambele formează tehnologia FULL DUAL PULSOR cu dublă densitate.

Talpă exterioară din cauciuc DURABILITY pentru o calitate superioară și rezistență la abraziune pe asfalt. Liniile de flexare FLEXO facilitează naturalețea și tranziția impactului asupra pasului.

Drop al încălțămintei de 10 mm.

Produse Asemănătoare
Produse vizualizate