joma-sport.md
Contactele vânzătorului
str. Sarmizedjetusa 26, str. Mircea cel Batrin 11, str. Nicolae Costin 62
www.joma-sport.md
6842327
Toate produsele
078940000 (Ботаника)
068400001 (Чеканы)
069930000 (Буюканы)
Contactele vânzătorului
str. Sarmizedjetusa 26, str. Mircea cel Batrin 11, str. Nicolae Costin 62
www.joma-sport.md
6842327
Toate produsele

Adidași de alergare pentru bărbați. Acest model de alergare confortabil este recomandat alergătorilor cu un ritm mediu (între 4 și 5 minute și jumătate pe km) care au nevoie de un impuls suplimentar pentru a-și îmbunătăți ultimul record personal. În acest fel, performanța va fi mai mare, iar recuperarea va fi mai rapidă. Bucură-te de versatilitatea lor, deoarece le poți folosi atât la antrenamente, cât și la competiții.

Partea superioară reînnoită estetic, realizată din Jacquard personalizat, ușoară, respirabilă și flexibilă. Pentru a asigura ventilația transpirației, am adăugat sistemul de perforare VTS, care creează fluxul de aer necesar pentru a menține constantă temperatura piciorului în timpul alergării. Ajustarea pe picior vine de la materialul sintetic JOMA SPORTECH inserat în zone strategice pentru a susține piciorul.

Talpă intermediară cu amortizare reactivă în zona călcâiului mulțumită tehnologiei REACTIVE BALL. Absoarbe fiecare impact și asigură o returnare excelentă a energiei. Partea superioară este realizată din phylon. Ambele formează tehnologia FULL DUAL PULSOR cu dublă densitate.

Talpă exterioară din cauciuc DURABILITY pentru o calitate superioară și rezistență la abraziune pe asfalt. Liniile de flexare FLEXO facilitează naturalețea și tranziția impactului asupra pasului.

Drop al încălțămintei de 10 mm.

Specificații principale
Marime
41
Related products
-
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate