Accesoriu p/u audio Hi-Fi Sumiko Oyster

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6848525
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6848525
Toate produsele
Pickup-ul de tip Sumiko Oyster MM oferă performanțe și fiabilitate foarte înalte la un preț foarte rezonabil. Acest cap este perfect pentru audiofilii începători, ca primă actualizare la o placă turnantă ieftină, dar va atrage și audiofilii experimentați. Acesta din urmă va aprecia cu siguranță posibilitatea de a asculta discuri de 78 de rpm cu el, deoarece Sumiko Oyster a crescut rezistența la uzură.

Stylusul pickup are o ascuțire sferică, iar cauciucul sintetic este folosit ca suspensie de amortizare. Suportul pentru ac din cap este realizat din aluminiu.

Capul Sumiko Oyster are găuri de montare pentru suportul brațului, distanțate la 12,7 mm. Acest lucru face cartușul compatibil cu majoritatea brațelor și plăcilor turnante de pe piață. Carcasa ventilata elimina posibilitatea supraincalzirii sistemului magnetic. Pentru a conecta cablul, pickup-ul Sumiko Oyster este echipat cu contacte de cupru fără oxigen extrem de purificat, acoperite cu un strat de aur.

Datorită tensiunii sale de ieșire relativ ridicate, capul se potrivește bine cu majoritatea preamplificatoarelor fono MM care au o impedanță de intrare standard de 47 kOhm. Dacă preamplificatorul-corector oferă posibilitatea de a regla capacitatea de intrare, producătorul recomandă să nu setați valoarea acesteia mai mare de 200 pF (cea mai bună setare este mai mică de 100 pF).

Pickup-ul Sumiko Oyster are o gamă largă de dinamică și frecvență, are un bas precis, bine dezvoltat și transmite perfect modelul ritmic al lucrărilor muzicale. Acest cap se distinge printr-o bună separare a canalelor stereo, astfel încât imaginea sonoră pe care o creează are o lățime și adâncime semnificative și o plasare precisă a imaginilor. Sumiko Oyster are un raport calitate-preț extrem de favorabil și este popular pe merit printre iubitorii de sunet analogic din întreaga lume.

Caracteristici Cartuș Sumiko Oyster
Potrivit pentru înregistrări de 78 rpm
Suport pentru ac din aluminiu
Ascuțirea acului sferic
Brand
Brand
Sumiko
Principale
Tip
cap de ridicare
Specificații principale
Producator
Sumiko
Model
Oyster
Informaţii generale
Culoare
negru
Garanţie
-
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate