DJ controller Yamaha EMX 5

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6861913
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6861913
Toate produsele
Consola de mixare analogică Yamaha EMX5 cu amplificator încorporat este proiectată pentru utilizare mobilă la conferințe, expoziții, seminarii, prezentări și seturi DJ.
Deși designul este compact, aveți nevoie doar de difuzoare și de un microfon pentru a construi un sistem audio complet funcțional, portabil și fiabil, cu toate instrumentele necesare pentru a amesteca, procesa și transmite datele audio așa cum doriți, oriunde.

Mixerul alimentat Yamaha EMX5 combină un amplificator de putere clasa D de înaltă eficiență care oferă până la 630 Wpc într-un design robust, compact și un mixer cu efecte complete cu egalizator grafic Flex 9 (vă permite să selectați până la 9 benzi din 31 pentru reglare fină în +/- 15 dB), un set de 24 de presetări pentru diferite modele de difuzoare Yamaha și un supresor de feedback. Există 12 intrări de linie la bord (8 mono + 4 stereo), iar oa patra intrare High-Z este proiectată pentru a conecta o chitară sau un bas direct la mixer. Un compresor cu un singur regulator vă permite să setați compresia optimă pentru părțile vocale și instrumentale. Prin rotirea butonului spre dreapta, pragul, raportul de compresie și câștigul de ieșire sunt reglate simultan. Mixerul este echipat cu o secțiune puternică de procesare DSP care oferă un total de 24 de efecte diferite. Acest lucru vă permite să adăugați efecte de reverb și delay care simulează sunetul diferitelor medii de performanță (cum ar fi săli de concerte și cluburi mici).

Mixerul Yamaha EMX5 este echipat cu conectori TS și speakON pentru sistemele de difuzoare. Are o carcasă metalică pentru o durabilitate sporită și o durată lungă de viață și mânere mari pentru portabilitate ușoară și protecție împotriva deteriorărilor. Sursa de alimentare universală, a cărei eficiență nu este afectată de fluctuațiile de putere, poate funcționa în aproape orice țară din lume, chiar și în timpul supratensiunii potențial periculoase. Este disponibil un kit de montare în rack opțional.

Caracteristicile consolei de mixaj amplificate Yamaha EMX5

Amplificator incorporat
12 canale de intrare
Amplificator de putere clasa D
630 W pe canal
Conectarea directă a instrumentelor
24 de efecte DSP
Egalizatorul grafic Flex 9, vă permite să selectați până la 9 benzi din 31 pentru un reglaj fin în +/- 15 dB
24 de presetari pentru diverse modele de sisteme de difuzoare Yamaha
Suprimator de feedback
Compresor
Ieșiri către TS/speakON
Montabil pe rack
Caracteristicile consolei de mixaj amplificate Yamaha EMX5

Tip portabil
Intrări 12: 4 microfon XLR mono și 4 combinate echilibrate XLR/TRS, 2 x line (4 neechilibrate 1/4" TS Jack), 2 x line (4 x RCA), 1 x 1/4" TS Jack comutator
Ieșiri difuzoare 2x Combo Speakon/1/4 Jack TS, Stereo Out (2 x 1/4" TS Jack), Rec out (2 x RCA), 2x Aux Send (1/4" Jack TRS)
Puterea maximă de ieșire THD+N <10% = 630+630 W la 4 ohmi, 460+460 W la 8 ohmi; THD+N <1% = 500+500 W la 4 ohmi, 370+370 W la 8 ohmi
Efecte 24 de algoritmi, activați/dezactivați prin pedală
Suprimarea feedback-ului DSP, egalizator grafic, procesor difuzor
Este disponibilă alimentarea fantomă, +48V, pentru 4 canale
Consum de energie 42 W (inactiv), 210 W (1/8 putere)
Protecție Protecție la suprasarcină: curent de scurgere; Protecția amplificatorului: protecție la supraîncălzire, protecție la supracurent, protecție încorporată a puterii; Protecție de putere: protecție la supraîncălzire, protecție la supracurent
Brand
Brand
Yamaha
Principale
Tip
mixer analog
Comunicaţii
Număr de canale
12
Specificații principale
Producator
Yamaha
Model
EMX 5
Audio
Raspuns in dinamica
85
Conectori
Intrare AUX
da
Dimensiuni și greutate
Greutate
25 kg
Dimensiuni (ÎxLxA)
Informaţii generale
Garanţie
24
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate