Senzor de mișcare Aqara Aqara RTCGQ13LM

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6870959
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6870959
Toate produsele
Senzorul de mișcare de înaltă precizie Aqara are sensibilitate scăzută, medie și ridicată. Utilizatorul poate personaliza scenariul dorit în funcție de nevoile sale pentru a îmbunătăți sensibilitatea de detecție și pentru a reduce în mod eficient alarmele false. Principalele avantaje sunt acuratețea ridicată a detectării mișcării și autonomia extremă care garantează până la 6 ani în modul standby. Când bateriile sunt aproape goale, utilizatorul va primi o notificare direct pe smartphone, care îi va reaminti să le înlocuiască. Senzorul detectează mișcările nu numai ale oamenilor, ci și ale animalelor de companie.

Înregistrează chiar și micro-mișcări
Cu toate acestea, spre deosebire de alte produse de pe piață, acesta este un senzor extrem de precis care poate înregistra chiar și micro-mișcări ale corpului, adică să demonstreze prezența fizică a unei persoane. Mai simplu spus, scenele inteligente care au fost realizate anterior de mai mulți senzori pot fi acum create de un singur senzor de înaltă precizie. Acest lucru se datorează faptului că cel mai nou senzor de mișcare de înaltă precizie de la Aqara are o sondă de înaltă precizie încorporată, un design sensibil și precis al circuitului de amplificare, combinat cu o lentilă Fresnel de înaltă densitate, care poate detecta mișcări mici ale oamenilor sau animalelor.

Raza de detectare
Raza de detectare a mișcării este de până la 5 metri sau acoperă un diametru de 6 metri, în funcție de locația senzorului.
Brand
Brand
Aqara
Principale
Tip
senzor de mișcare
Distanta de operare
5 m
Specificații principale
Producator
Aqara
Model
Aqara RTCGQ13LM
Baterie
Tip alimentare
1xCR2450
Сaracteristici
Instalare
universal
Indicaţie
Sistem de indicații
push notificări
Alimentare
Tensiune
6 V
Conectori
Conectare fără fir
Zigbee
Imagine
Unghi de vizionare
60 °
Performanţă
Temperatura de lucru °C
-10 ~ +35
Control cu smartphone
Сontrol de pe smartphone (Smart Home)
da
Siguranţa
Clasa de protecţie
IP5
Dimensiuni și greutate
Greutate
230 g
Informaţii generale
Culoare
alb
Garanţie
12
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate