ASUS ZenFone 5 se lansează pe 27 februarie la MWC

01 февр. 2018, 13:00
1003

Târgul de tehnologie Mobile World Congress 2018 din Barcelona se anunță tare interesant, asta pentru că acolo vom vedea numeroase noutăți din zona smartphone.

Deși companii precum HTC și LG nu își vor lansa aici noile flagship-uri, există firme precum Samsung ce pregătesc lansări serioase, iar mai nou și ASUS - companie taiwaneză care își va prezenta noua serie ZenFone 5 pe data de 27 februarie.

Un eveniment este programat pentru această zi și vedem că sloganul noilor telefoane este #BackTo5, cu toate că se folosește aici și termenul WeLovePhoto pe care ASUS l-a utilizat anul trecut pe ZenFone 4. Așadar ne putem aștepta la un model de bază echipat cu o cameră duală în spate și nu ar fi exclus ca de această dată să vedem și un ecran 18:9.

Printre alte modele din această gamă se va afla și ZenFone 5 Lite (telefon apărut online cu numele de cod ZC600KL), dar și ZenFone 5 Max - smartphone despre care aflam chiar ieri faptul că a fost certificat de Wi-Fi Alliance. Mă aștept ca flagship-ul să vină cu procesor Snapdragon 845 și ca ZenFone 5 cel standard să aducă un chipset precum Snapdragon 670.

Produsele companiei Asus in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobilissimo-ro
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!