Chinezii de la Xiaomi lansează o tigaie multifuncțională cu încălzire proprie

31 янв. 2018, 13:00
600

Xiaomi este cunoscută în afara Chinei pentru smartphone-urile sale performante și ieftine în același timp, dar compania chineză are un portofoliu de produse extrem de larg.

Pe lângă telefoane, compania produce laptopuri, ceasuri și brățări inteligente, căști, baterii externe, routere, genți de călătorie, încălțăminte, îmbrăcăminte, lenjerii de pat, accesorii din piele, veselă și chiar hârtie igienică. Lista este și mai mare, dar nu are rost să le enumerăm pe toate aici.

Xiaomi produce și echipamente de gătit și tocmai a anunțat lansare unei tigăi multifuncționale, care vine cu propriul sistem de încălzire, așa că nu este nevoie de cuptoare, plite cu gaz sau electrice sau alte echipamente asemănătoare.

Tigaia are un sistem de încălzire intern, o rezistență a cărei puteri poate fi ajustată pentru o oferi temperaturi de gătire între 38 și 210 grade Celsius. O bagi în priză, setezi temperatură și spor la gătit.

Circle Cooker are mânere din lemn pentru a putea fi manevrată fără probleme și atunci când tigaia este în uz. Are un design impermeabil pentru a elimina riscul de electrocutare și pentru a putea fi spălată fără probleme și fără grija că apa ar putea intra în compartimentul unei se află rezistență.

Puterea maximă a tigăii este de 1.500 de wați, deci consumă ceva energie când este utilizată la capacitate maximă. Tigaia are și un capac din sticlă, prevăzut cu un mâner din lent, astfel încât ”bucătarii” să nu se frigă.

Compania o recomandă atât pentru prepararea supelor, a sosurilor, dar și pentru a face friptură și multe altele.

Deși ne-am aștepta ca un astfel de produs să coste mult, prețul tigăii este 239 de yuani, adică în jur de 30 de euro, 140 de lei. Nu este tocmai ieftină, dar cu siguranță nu e foarte scumpă.

Din păcate, este disponibilă pe piața chineză, iar șansele ca acest produs să ajungă și în Europa sunt destul de mici, dar cine știe. Și oricum, în zilele noastre poți comanda online produse de oriunde în lume. Numai că trebuie să suporți costul transportului, iar de multe ori, produsele din China nu ajung într-un timp foarte scurt.

Tigai in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!