La licitație un alt Apple I a fost vândut

27 авг. 2017, 17:00
893

25 Aug 2016, una din puținele probe de la Apple mi-a mers sub ciocan la un preț de 815 000$.

De fapt, oferta a ajuns la suma de 1,2 milioane de dolari, dar în ultimul moment a fost eliminat. Acesta este cel de-al doilea preț de un computer Apple, care a fost vândut la licitație.

Apple I: Primul computer Apple

Acesta este primul calculator dezvoltat de Apple în iulie 1976, un an înainte de lansarea mai populare și avansate Apple II. Co-fondatorul Apple Steve Wozniak a început să lucreze la Apple de a vinde, dar pentru a demonstra dispozitiv in club de entuziaști de calculator Homebrew Computer Club.

„Am înființat acest calculator pentru a arăta băieții de la Homebrew, care nu este atât de dificil de a crea accesibile calculator – un calculator real, care va costa la fel de mult ca microcalculator Altair”, – a spus Wozniak în autobiografia sa, iWoz: Computer Geek pentru a Pictogramă de Cult.

Cu ciocan a fost un alt exemplu de Mere am

Steve Wozniak demonstrează Apple exclusive-am

Steve jobs a fost în măsură să convingă pe Wozniak să colecteze mai multe Mere am și să le vândă. Locuri de munca apelat la Paul Terrell, proprietarul uneia dintre primele magazine de calculatoare, Byte Shop. Locuri de munca convins Terrell să cumpere 50 de calculatoare pentru 500 de dolari fiecare. Mai târziu, prețul a crescut la 666.66 de dolari (2 800 de dolari la cursul de schimb actual).

Copie a vândut Apple nu este în valoare de bani

Pentru tot timpul au fost colectate 175 computere Apple I. Dintre acestea, aproximativ 60 supraviețuit până în prezent.

Scoase la licitație computerul este echipat cu exclusive circuit, o serie de porturi și componente. De asemenea, inclus cu dispozitivul sunt ACI-unități pentru benzi magnetice, Apple eu de BAZĂ casetă, manual complet și documentația.

În ciuda faptului că costul de această mulțime nu este spart recordul anterior privind valoarea vândut set este mult superioară față de toate celelalte.

Actualul preț record pentru Apple mi-a fost livrat, în 2014, la casa de licitații Bonhams. Computerul a fost vândut pentru 910 000 de dolari, în timp ce prețul așteptat nu a depășit 500.000 de dolari.

10% din costul de calculator vândut astăzi va merge la caritate Charitybuzz pentru a ajuta la pacientii cu leucemie și limfom.

Calculatoare in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: applenou-top
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!