Adidas: Profită de reduceri de -30% și reînnoiește-ți garderoba sportivă

17 мар. 2017, 17:00
10345

Orice primăvară începe în primul rând cu reînnoirea garderobei cu haine stilate și sportive. Încă nu aveți pantofi sport, tricouri sau pantaloni de la compania nemțească adidas – atunci trebuie să veniți cât de curând în Centrul Comercial Grand Hall și să profitați de reducerile primăvăratice de -30% în unicul magazin adidas în Moldova.

Reducerile de -30% vă vor permite să-i bucurați pe cei dragi, dar și să vă faceți niște cadouri utile și super cool.

Dacă ai pierdut plăcerea de a alerga învață-te sa te bucuri de fiecare kilometru parcurs cu pantofii sport adidas Breeze 101 2 la un preț perfect de 999 lei. Pe lângă faptul că una dintre caracteristicile pantofilor este flexibilitatea - sunt și extrem de ușori și nici nu vei simți că îi porți. Acești pantofi sport pentru jogging îți vor cădea tronc la inimă, iar datorită faptului ca atât limba, cât și gulerul pantofilor sunt căptușite, te vei simți de-a dreptul incredibil.

Brandul adidas Vă propune și legendarii pantofi sport adidas Superstar, încălțămintea care a devenit elementul principal în garderoba pasionaților de fashion. În magazinul adidas, care este amplasat în Centrul Comercial Grand Hall, puteți găsi atât modele pentru femei, cât și pentru bărbați în care cei din jur la sigur vă vor invidia.

Hainele brandului german adidas reflectă statul, stilul și rafinamentul celui care le poartă. Practic fiecare haină dăruiește posesorului său confortul veritabil.

Primăvara începe cu un look sportiv și stilat- primăvara începe cu adidas. Vă așteptăm în Centrul Comercial Grand Hall, unicul magazin adidas în Moldova.

Источник: point-md
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!