DecoLight va asambla capodoperă cu cea mai mare atenție!

26 мая 2017, 14:49
922

În magazin DecoLight sunt expuse lustre, plafoniere, aplice, lampadare și lămpi de masă în diferite stiluri: clasic, neoclasic, modern, provence, country, art-deco, hightech de la producătorul Maytoni, Freya и Lamp4you by Maytoni.

Maytoni – producător german specializat în fabricarea corpurilor de iluminat conform standardelor europene. Avînd la bază propria echipă de designeri, sortimentul de mărfuri este în continuă dezvoltare și creare a modelelor noi în stil unic, dobîndind notorietate prin inovaţie, calitate și design.

Freya - la prima sa apariție în Germania, în anul 2016 a reușit cu brio să combine funcționalitatea cu calitatea în producerea corpurilor de iluminat, capabile să aprindă o lumină care pune în evidență ambiențele, locurile și stilurile.

Freya a fost creată special pentru zona de Est a Europei avînd la bază  tendințele europene în domeniul iluminării și necesitățile pieții din zonă. Obiectivul de bază în elaborarea modelelor este aspectul laconic, care se regăsește în formele geometrice ușor combinate.

Lamp4you îți oferă posibilitatea excepțională de a te regăsi ca creator al propriului confort. Alegi stilul, culoarea, abajurele cu printări unicale și irepetabile, care sunt menite să direcționeze fluxul de lumină exact acolo unde ai nevoie. În rezultat, DecoLight  va asambla aceasta capodoperă cu cea mai mare atenție. Grație muncii coordonate și migăloase a echipei de designeri si ingineri, au elaborat un constructor unical, care permite modelarea a peste 10 000 de modele de corpuri de iluminat. 

Calitate germană, designul tău.

Îndeplinează comenzi individuale în baza catalogului, inclusiv efectuează livrarea și montarea pe întreg teritoriu al Republicii Moldova.

Источник: price-md
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!