Echipează-te profesionist la Limon.md ®

17 мар. 2017, 14:00
726

Dacă sunteți un amator al turismului, a sportului extrem și a modului activ de viață, Limon.md este locul în care vă puteți echipa cu toate cele necesare pentru astfel de activități.

Îmbrăcăminte comodă pentru turism, echipament pentru alpinism, alergare, dar și pentru salvatori, pompieri și servicii speciale sunt disponibile în magazinul online Limon.md.

Site-ul Limon.md a devenit o platformă foarte comodă și utilă, de unde puteți cumpăra echipamentul necesar fără a ieși din casă. Noul design al site-ului a fost elaborat și implementat de echipa Price.md, iar acum, vă puteți „umple rucsacul” cu toate cele necesare cu doar câteva clicuri.

Produsele sunt disponibile și în magazinul Limon.md din centrul capitalei, unde veți primi o consultație profesionistă din partea alpiniștilor și a călătorilor cu experiență. Aveți posibilitatea să alegeți piesele care corespund scopurilor și posibilităților Dvs și care vă vor garanta siguranța. Plus la asta, veți beneficia de cele mai bune reduceri.

În echipa Limon.md sunt specialiști care de zeci de ani se antrenează pe cele mai complicate trasee montane și știu exact de ce aveți nevoie. Chiar dacă sunteți novice, membrii echipei vă vor îndruma, pe de altă parte, dacă aveți nevoie de echipament care încă nu este în vânzare, ei vor face tot posibilul ca să îl primiți în cel mai scurt timp.

Limon.md este în permanentă dezvoltare și se străduiește să vă asigure cele mai calitative și inovative echipamente. Pentru ca să fiți siguri de calitatea acestora, membrii echipei Limon.md le încearcă în practică pentru a putea cu siguranță să vă spună despre beneficiile și neajunsurile acestora.

Amintim că Price.md oferă internet-magazine în arendă. Pentru ca să deschideți un online magazin nu mai aveți nevoie de aptitudini tehnice speciale sau să alocați din bugetul companiei sume impunătoare. Cu ajutorul platformei pentru internet-magazine Price.md, compania are posibilitatea să creeze un site frumos și comod într-o singură zi. Prețul unui astfel de serviciu este de la 300 de lei, sumă care presupune arenda lunară a platformei.

Să aveți cumpărături plăcute!

Puteți afla mai multe detalii despre cum să creați propriul internet-magazin la numărul de telefon: 079 970 999 sau la adresa de e-mail: market@price.md.


price.md

Источник: point-md
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!