iMagazin.md - platforma unde îți poți face cumpărăturile ușor și comod ®

07 апр. 2017, 11:30
740

O nouă platformă cu un design reușit și o gamă largă de produse la cele mai mici prețuri. Este vorba despre iMagazin.md, site-ul care îți permite să faci cumpărăturile de la tine de acasă.

Produsele se comercializează atât în Chișinău, cât și în alte peste 20 de regiuni ale Moldovei. Livrarea în raza Chișinăului este de 30 de lei, iar dacă achiziționați produse de peste 350 de lei, livrarea este gratuită. În celelalte localități din Moldova, livrarea constituie 50 de lei, iar veți primi produsele gratuit dacă acumulați o sumă de peste 600 de lei.

iMagazin.md este o companie care are o dezvoltare dinamică și planuri de viitor ambițioase.  Principiile de bază ale companiei sunt să ofere clienților o experiență plăcută, să îmbunătățească calitatea lucrului angajaților și să asigure un nivel optim al deservirii partenerilor și consumatorilor. Scopul iMagazin.md este să creeze o relație pe termen lung cu aceștia, utilizând cele mai avantajoase mijloace de comunicare.

Price.md acordă o atenţie deosebită companiilor autohtone, susţinându-le şi promovându-le pe piaţa noastră. Anume din acest motiv, deschiderea magazinului online iMagazin.md este un pas important nu doar pentru companie, dar şi pentru echipa Price.md.

Amintim că Price.md oferă internet-magazine în arendă. Pentru ca să deschideți un online magazin nu mai aveți nevoie de aptitudini tehnice speciale sau să alocați din bugetul companiei sume impunătoare. Cu ajutorul platformei pentru internet-magazine Price.md, compania are posibilitatea să creeze un site frumos și comod într-o singură zi. Prețul unui astfel de serviciu este de la 300 de lei, sumă care presupune arenda lunară a platformei.

Să aveți cumpărături plăcute!

Puteți afla mai multe detalii despre cum să creați propriul internet-magazin la numărul de telefon: 079 970 999 sau la adresa de e-mail: market@price.md.

price.md

Источник: point-md
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!