VORANG GRUP - produse cu standarde înalte!

25 мая 2017, 11:55
634

Compania "VORANG GRUP" fondată în 2011. Totul a început de la o simplă necesitate personală de a face uz de bunuri de larg consum ( mâncare, produse cosmetice, de igienă, îngrijirea locuinţei şi a hainelor etc).

Atît atunci cât şi în ziua de astăzi piaţa Moldovei ne pune la dispoziţie gamă mare de produse, dar tare departe de standarde înalte a calităţii de care avem nevoie.

Totul a început cu produsele "Brauns-Heitmann" GmbH & Co. KG. 

Compania de peste 135 de ani produce soluții pentru casă, pentru haine, igiena, vopsea pentru haine, coloranţi alimentari și altele, calitatea cărora este garantată de eticheta "MADE IN GERMANY" - bunuri produse integral în Germania cu indici înalţi ai calităţii atât a produselor de materie primă şi personal calificat cât şi a tehnologiilor folosite în procesul de produce.

Când aveţi necesitate de produse cu standarde înalte de calitate adresaţi-vă la "VORANG GRUP" 

Amintim că Price.md oferă internet-magazine în arendă. Pentru ca să deschideți un online magazin nu mai aveți nevoie de aptitudini tehnice speciale sau să alocați din bugetul companiei sume impunătoare. Cu ajutorul platformei pentru internet-magazine Price.md, compania are posibilitatea să creeze un site frumos și comod într-o singură zi. Prețul unui astfel de serviciu este de la 300 de lei, sumă care presupune arenda lunară a platformei.

Источник: price-md
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!