К сожалению,
этого товара
нет в продаже
Посмотреть все товары из категории Ворота
Пожаловаться на продавца

O poartă secţională vă oferă un confort perfect, siguranţă maximă şi economie optimă de spaţiu. Poarta secţională este alcătuită din elemente individuale, aşa-numitele secţiuni, unite între ele prin balamale. În acest fel, poarta poate intra comod sub plafon, respectiv se poate deschide şi închide fără să fie necesar un spaţiu de basculare suplimentar în faţa garajului.Porţile secţionale de garaj nu lasă de dorit nici la capitolul aspect: Materialele de înaltă calitate, prelucrarea de primă clasă şi posibilităţile diverse de proiectare conferă oricărui garaj un aspect în pas cu timpurile – potrivit cu arhitectura casei şi cu gustul dvs. personal. Porţile noastre secţionale de garaj asigură o izolaţie termică înaltă până la maximă, datorită miezului de spumă poliuretanică dură cu grosimi de la 20 până la 45 mm.

Dimensiuni : 2600x2500

Deschidere manuala

Avantajele suplimentare ale portilor sectionale pentru garaj:

  •   Variantele multiple de ridicare ale roletelor (lift standard, mare, mic, vertical si alte tipuri) va permite cu usurinta sa alegeti diverse porti pentru garaj si satisfac toate necesitatile sferei largi de cumparatori.
  •   Ele se pot deschide mecanic (manual), dar si automatic (cu o telecomanda speciala).
  •   Au calitati de izolare fonica si termica perfecta.
  •   Ocupa un spatiu minim. Permite parcarea automobilului chiar in fata garajului. Se deschid lin si silentios.
  •   Au o protectie buna impotriva spargerii (foloseste o carcasa rigida din otel galvanizat). Este practic imposibil de spart asa fel de garaje.
  •   Datorita variatiei de culori (puteti alege orice culoare din catalogul RAL) si a dimensiunilor, permit realizarea oricarei idei de design.
Производитель и модель
Производитель
Другое
Основные характеристики
Страна производитель
Молдова
Вид
секционные
Тип
гаражные
Материал каркаса
сталь
Обшивка
сэндвич-панели
Возможность управление при помощи пульта
есть
Возможность изготовления калитки
есть
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная