Пожаловаться на продавца
Super-Dent
Контакты продавца
Columna 171, 2004 Chisinau
www.super-dent.md Все товары
78866661
3 800 лей
Контакты продавца
Columna 171, 2004 Chisinau
www.super-dent.md Все товары

Super Ofertă: Comandă acum autoclavul Clasa S Euroklav 23VS+

Noile autoclave MELAG

S-Class seria Euroklav + (Clasa S)

Calitate convinge. Această experiență o trăiesc mii de medici mulțuiți, care s-au hotărît să achiziționeze o autoclavă MELAG. Fiabilitatea de-a lungul anilor garantează investiția în autoclavele MELAG, iar siguranța vă protejeaza pe dumneavoastră și pe pacienții dumneavoastră.

Utilizarea intuitivă autoclavelor a fost înbunătățită pe baza unei tehnologii recunoscute, mânerul ușii de dimensiuni mai mari, accesul mai ușor la rezervor, dispozitivul de umplere și evacuare și interfața rabatabilă, contribuie la utilizarea mai comodaă autoclavelor.

Designul modern și expresiv a fost lăudat în nenumărate rânduri.

Euroklav 23VS+

Toate autoclavele clasei profesionale și clasei S au un sistem de monitorizare special pentru supravegherea exactă a sterilizării. În timpul sterilizării, un sistem electronic complex, dotat cu un microprocesor, analizează cu precizie toți parametrii senzorilor de presiune și temperatură . Astfel, sunt excluse erorile de evaluare.

Autoclavul de clasă S

Pentru instrumentele mai simple și datorită tipurilor de ambalaj utilizate, pentru care există cerințe medii de sterilizare, MELAG oferă clasa S de autoclave din seria Euroklav®+, pentru utilizarea lor în cabinetele medicale. Euroklav® 23VS+ funcționează pe baza unei tehnici ce combină funcția de vacuum simplu cu generarea unei suprapresiuni pulsatorii, pentru a asigura o repartiție eficientă a aerului. Acest lucru este foarte important în cazul instrumentelor cu ambalaj simplu sau textilelor. Prin această tehnică pot fi sterilizate majoritatea instrumentelor dintr-un cabinet medical / stomatologic.

Programe: program universal, program rapid, program delicat, program prioni, testare Bowie&Dick

Parametri tehnici:

Parametri
Euroklav 23VS+
Camera Interior
45 cm x Ø 25cm
Volum
22 litri
Cantitate de încărcat
4 kg instrumente
1,8 kg textile
Dimensiuni
(lxHxA)
42,5 cm x 48,5 cm 66 cm
Greutate
43 kg
Alimentare cu curent
230 V, 50 Hz
Puterea consumată
2500W
Производитель и модель
Производитель
Melag
Модель
Euroklav 23VS+
Просмотренные товары
Euroklav 23VS+
3 800 лей
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная