maximum.md
Контакты продавца
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
5686953
Все товары
22 54 54 54
Контакты продавца
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
5686953
Все товары



Îmbunătățiți aromele și păstrați umiditatea cu tehnica de gătit sous-vide

Da frâu liber creativității acasă și folosiți sertarul sous-vide pentru a păstra aroma. Etanșarea în vid a ingredientelor elimină tot aerul, care păstrează umiditatea și îmbunătățește aromele. Alimentele păstrează textura, aroma și chiar nutrienții. Pentru rezultate delicioase.



Marinați în mai puțin de zece minute

Un sertar cu sigiliu în vid înseamnă că nu va trebui să vă marinați mâncarea ore întregi pentru a obține rezultate delicioase. La simpla apăsare a unui buton, sertarul sous-vide marinează bucatele în mai puțin de zece minute prin presarea marinadei în carne păstrând aromele, ceea ce le îmbunătățește de fapt gustul.




Etanșarea ermetică menține alimentele proaspete

Bucurați-vă de mâncare mai mult timp cu sertarul nostru de vid. Prin aspirarea aerului din pungă, mâncarea din ea de păstrează mult mai mult timp decât cu o păstrare obișnuită - acest lucru poate tripla durata de valabilitate a unor produse. Mâncarea rămâne proaspătă, ceea ce înseamnă mai puțină risipă și mai multă alegere.





Folosește tehnica sous-vide și impresionează

Experimentați gătitul în stilul unui bucătar adevărat și încercați tehnica de gătit sous-vide folosind tava noastră cu vid. Aceasta vă permite să pregătiți cu atenție și usurință bucatele preferate, pentru a obține o carne perfect moale și suculentă. Mâncarea nu se usucă, iar aromele se intensifică, astfel încât să puteți crea capodopere culinare.




Sigilați savoarea mâncarării, închizându-le in pachete ermetice

Sigilați tot ce e mai bun din produse, închizându-le ermetic în pachete practice - așezați-le în sertar și alegeți cel mai mare vid. În cele din urmă, puteți păstra și proteja nutrienții din produsele dvs. folosind sistema dată.



Бренд
Бренд
Electrolux
Управление
Тип управления
сенсорный
Электропитание
Класс энергопотребления
А
Комплектация
Материал пакетов
полиамид / полипропилен
Объём
Объём
8 л
Общие данные
Срок гарантии
24
Производитель и модель
Производитель
Electrolux
Похожие товары
Просмотренные товары