Îmbunătățiți aromele și păstrați umiditatea cu tehnica de gătit sous-videDa frâu liber creativității acasă și folosiți sertarul sous-vide pentru a păstra aroma. Etanșarea în vid a ingredientelor elimină tot aerul, care păstrează umiditatea și îmbunătățește aromele. Alimentele păstrează textura, aroma și chiar nutrienții. Pentru rezultate delicioase. |
Marinați în mai puțin de zece minuteUn sertar cu sigiliu în vid înseamnă că nu va trebui să vă marinați mâncarea ore întregi pentru a obține rezultate delicioase. La simpla apăsare a unui buton, sertarul sous-vide marinează bucatele în mai puțin de zece minute prin presarea marinadei în carne păstrând aromele, ceea ce le îmbunătățește de fapt gustul. |
Etanșarea ermetică menține alimentele proaspeteBucurați-vă de mâncare mai mult timp cu sertarul nostru de vid. Prin aspirarea aerului din pungă, mâncarea din ea de păstrează mult mai mult timp decât cu o păstrare obișnuită - acest lucru poate tripla durata de valabilitate a unor produse. Mâncarea rămâne proaspătă, ceea ce înseamnă mai puțină risipă și mai multă alegere. |
Folosește tehnica sous-vide și impresioneazăExperimentați gătitul în stilul unui bucătar adevărat și încercați tehnica de gătit sous-vide folosind tava noastră cu vid. Aceasta vă permite să pregătiți cu atenție și usurință bucatele preferate, pentru a obține o carne perfect moale și suculentă. Mâncarea nu se usucă, iar aromele se intensifică, astfel încât să puteți crea capodopere culinare. |
Sigilați savoarea mâncarării, închizându-le in pachete ermeticeSigilați tot ce e mai bun din produse, închizându-le ermetic în pachete practice - așezați-le în sertar și alegeți cel mai mare vid. În cele din urmă, puteți păstra și proteja nutrienții din produsele dvs. folosind sistema dată. |