Candy Bianca, prima mașină de spălat SMART cu care vorbeşti şi îţi înţelege nevoile

01 сент. 2017, 17:00
799

Candy a lansat la IFA Berlin 2017, cel mai mare târg de electronice şi electrocasnice din lume, prima maşină de spălat inteligentă cu care poţi să comunici şi care îţi înţelege nevoile. Candy, compania care a introdus prima mașină de spălat în Italia în 1945, a dus tehnologia la nivelul la care ceea ce vedeam în filmele SF a devenit realitate.

Candy a desfăşurat la IFA Berlin un adevărat spectacol, standul său fiind unul dintre cele mai căutate, datorită noilor electrocasnice SMART Candy Bianca, Smart Kitchen Hoover, frigiderele Bell’O și apiratoarele Rhapsody Hoover, prezentate în premieră cu ocazia târgului. Produsul care a suscitat cel mai mare interes a fost Candy Bianca, mașina de spălat intuitivă și inteligentă de ultimă generație capabilă să vorbească cu utilizatorul.

Cu ajutorul funcţiei Talking Bianca de pe telefonul mobil, utilizatorii pot vorbi, practic, cu mașina de spălat. Cu un dialog natural și interacțiune inteligentă, Bianca ascultă, înțelege nevoile consumatorilor, și alege cel mai eficient și mai potrivit program de spălare pentru nevoile specifice ale acestora. În plus, memorează obiceiurile lor și oferă sfaturi prețioase de spălare.

Cum timpul este preţios, Candy Bianca oferă o funcţie specială, intitulată Zoom. Datorită tehnologiei Mix Power Jet Plus, care injectează detergentul direct în inima hainelor, aceasta funcţionează cu toate programele și pentru orice țesătură, spălând în mai puțin de o oră, cu o performanță de spălare clasa A, care reprezintă astăzi cel mai înalt nivel de curățare pentru textile.

Intuiția maşinii de spălat Candy Bianca nu se traduce doar în capacitatea sa de dialog inteligent, ci și în interfața Smart Ring, modernă și elegantă: un singur ecran tactil rotund, cu design și creativitate tipic italiene, din care utilizatorul poate activa și combina, cu o singură atingere, toate programele și opțiunile principale, selectând cea mai utilă combinaţie, în funcție de necesitatea sa. Smart Ring, poziționat special cu o înclinație de 11 grade pentru a ajuta clienții să nu să se aplece, este confortabil și ergonomic.

Mulţumită aplicației Candy simply-Fi, pe lângă utilizarea de la distanță, aceasta oferă accesul la o gamă largă de programe suplimentare, controlul consumului și notificările utile pentru cea mai bună întreținere a produsului. În plus, Bianca va informa cu promptitudine despre starea sa de întreținere astfel încât să se poată lua măsuri dacă este necesar. O experiență intuitivă neexperimentată până acum.

„La Candy, noi credem cu tărie în inovaţia inteligentă, care pentru noi se traduce în capacitatea de a comercializa produse care pot avea un impact real și autentic asupra oamenilor, uşurând viaţa lor cotidiana. Este inovația care respinge elitismul, fiind disponibilă oricui, iar Bianca este sinteza perfectă a tuturor acestor lucruri„, a declarat Aldo Fumagalli, conducătorul departamentului masinilor de spălat.

Astăzi vedem o adevărată revoluție în sectorul industriei de maşinilor de spălat. Nu numai că am creat cea mai bună masină de spălat a tuturor timpurilor, dar și cea mai elegantă; suntem siguri că va câștiga rapid piața deoarece, odată testată, este imposibil să te întorci la alte modele.”, a mai spus acesta.

Mașini de spălat în catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: noobz-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная