Samsung a prezentat o noua gamă de televizoare QLED şi The Frame

16 мар. 2017, 10:00
615

Samsung Electronics a prezentat noile game de televizoare premium QLED și The Frame, în cadrul unui eveniment de lansare globală ce a avut loc la Paris, în Muzeul Luvru.

Noile modele QLED pot reda imagini la un nivel de luminozitate de până la 2.000 de niți, fiind dotate cu tehnologia Quantum Dot care oferă un grad ridicat de eficiență a luminozității, a stabilității și a spectrului de culori. În plus, televizorul QLED redă niveluri de negru profunde și un contrast accentuat, oferind o experiență de vizionare perfectă, indiferent de luminozitatea încăperii.

Odată cu lansarea acestor noi modele QLED Samsung Smart Hub a fost optimizat pentru o navigare îmbunătățită. Telecomanda Samsung One Remote poate controla acum mai multe dispozitive și integrează comenzile vocale pentru căutari sau funcții TV. Noul Smart Hub integrează și cea mai recentă aplicație Smart View, ce poate fi accesată de pe dispozitivele Android sau iOS.

Samsung a a prezentat, de asemenea, sistemul de montarea pe perete No Gap, ce poate fi instalat în doar 15 minute. Pentru cei care nu doresc să monteze televizorul pe perete, există standurile Studio şi Gravity. Standul Studio, conceput sub forma unui șevalet, este ideal pentru orice spațiu artistic, iar cu ajutorul standului Gravity, televizorul poate fi rotit cu ușurință și permite vizionarea optimă, din orice unghi.

The Frame
Punând accentul pe design-ul premium, Samsung a prezentat cea mai recentă inovație – The Frame. Anunțat la CES 2017, acesta aduce un nou concept de design al televizorului, menit să se integreze perfect în orice cameră.

Atunci când modul Art este pornit, The Frame arată ca un tablou montat pe perete, utilizatorii putând selecta din varietatea de peste 100 de opere de artă digitală din categorii diferite, inclusiv peisaje, arhitectură, natură, pictură și altele. Având la dispoziție accesorii personalizate, inclusiv rame reglabile și un stand Studio opțional, televizorul The Frame completează și îmbunătățește spațiul oricărei locuințe.

Televizoare in catalogul Price.md

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная