Anunțat 18-core iMac Pro: cel mai puternic Mac în istorie

06 июн. 2017, 10:00
1279

Apple a ridicat vălul de pe o cu totul noua linie de iMac Pro. Aceste computere la nivel de stații de lucru conceput pentru utilizatorii profesioniști care au nevoie pentru a rezolva sarcinile cele mai solicitante.

Noul iMac Pro — cel mai rapid construit vreodată Mac. Acestea sunt dotate cu un superb ecran de 27 inch 5K Retina display, procesoare Xeon cu până la 18 nuclee, și grafică, restante la 22 teraflopi de putere. iMac Pro în noua clădire magnifică de culoare „gri space” deschide posibilități incredibile pentru editare grafice complexe, crearea de conținut de realitate virtuală și de redare 3D în timp real. Livrare iMac Pro va începe în luna decembrie a acestui an.

În plus față de noul iMac Pro, Apple este de lucru pe un complet reproiectat Mac Pro următoarea generație: acesta este conceput pentru utilizatorii profesioniști care au nevoie de cel mai nou sistem cu un design modular, de înaltă performanță și de ecran profesionale la cea mai mare rezoluție.

„Suntem încântați să prezinte pentru dezvoltatori și clienți, anunțarea unui nou iMac Pro. Acest lucru este cel mai rapid și cel mai puternic Mac. Și acest lucru va fi primul iMac-nivelul stațiilor de lucru, a declarat John Ternus, Apple Vice-Presedinte de hardware. — Ne-am re-proiectat sistemul și dezvoltat o noua arhitectura de termoreglare pentru a permite performanțe excepționale într-un strat subțire de liniște caz de iMac, care este atât de plăcut de către cumpărătorii noștri. iMac Pro este un uriaș pas înainte. Lumea nu a mai văzut așa ceva”.

Performanța la nivel de stație de lucru în caz de iMac
Pro iMac Intel Xeon nouă generație, cu până la 18 nuclee, capabil să facă față provocărilor. Datorită stocării flash și noul sistem de termoreglare, slim unibody iMac Pro este răcit la 80% mai eficient decât înainte. iMac Pro este nu numai puternic, dar, de asemenea, foarte frumos multumesc pentru noua carcasa culori „space grey” și un superb 27-inch Retina display 5K, de sprijin de până la 1 miliard de culori.

iMac Pro este echipat cu noul GPU Radeon Pro Vega — cel mai avansat procesor grafic vreodată într-un Mac. GPU-ul din iMac Vega Pro este echipat cu un nou procesor core de generație următoare și până la 16GB de interne de memorie de mare viteză HBM2. Viteza atunci când manipularea single-precizie numere până la 11 teraflopi. Acest lucru este mai mult decât suficient pentru redare 3D în timp real, și de a crea realiste conținut pentru realitate virtuală cu frame rate ridicat. Și prelucrarea de numere jumătate de precizie, care este ideal pentru masina de învățare, iMac Pro oferă incredibil 22 teraflopi.

Rapid conduce și avansată tehnologie I/o
iMac Pro suportă SSD-uri cu până la 4TB de capacitate și de până la 128 GB de memorie ECC. Și cele patru porturi Thunderbolt: 3 vă puteți conecta până la două înaltă performanță matrice RAID, și dual-monitor 5K în același timp. Pentru prima dată în istoria de Mac, iMac Pro este echipat cu un Ethernet De 10 Gbps, care poate transfera date de până la 10 ori mai rapid.

La începutul livrărilor de iMac Pro este programată pentru luna decembrie a acestui an.

iMac in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: applenou-top
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная