Apple a cumpărat o companie canadiană care dezvoltă tehnologii AR și VR

23 нояб. 2017, 11:00
522

Apple are planuri mari în ceea ce privește realitatea augmentată (AR) și face pași importanți în această direcție, dar ar putea cocheta și cu realitatea virtuală (VR).

Apple tocmai a dovedit are planuri serioase, pentru că se pare că au preluat compania canadiană Vrvana, un startup, care se ocupă dezvoltarea de tehnologii AR și VR.

Compania a dezvoltat un dispozitiv care folosește atât realitatea virtuală cât și cea augmentată în același timp, denumit Totem, iar compania denumește această tehnologie ca ”realitate extinsă” – „extended reality”.

Tranzacția s-ar fi făcut pentru 30 de milioane de dolari, iar achiziția ar fi avut loc în vară. Compania nu și-a mai actualizat datele și știrile pe platformele sociale din luna August. Site-ul oficial al Vrvana este încă funcțional, dar activitatea pe rețelele de socializare a fost zero în ultimele luni.

În plus, o parte din inginerii Vrvana s-au mutat în California, la sediu Apple. Cei de la Apple au fost contactați de cei de la TechCrunch, nu au negat informația dar nu au vrut să comenteze detalii. Cei de la Vrvana n-au dat niciun răspuns.

Oricum, este clar că Apple are planuri în dezvoltarea platformei AR și au declarat în mai multe rânduri că vor investi masiv în această tehnologie.

VR in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная