Apple pregătește un dispozitiv de realitate augmentată pentru 2019

10 нояб. 2017, 11:00
457

Apple se laudă după lansarea sistemului de operare iOS 11 cu implementarea platformei ARKit, care oferă, într-adevăr o experiență de realitatea augmentată superioară altor soluții mobile de pe piață.

Compania, în special CEO-ul Tim Cook, este entuziasmată de potențialul aplicațiilor în realitate augmentată și vor să dezvolte extindă portofoliul de produse care să ofere aplicații AR.

Potrivit agenției de presă Bloomberg, Apple lucrează deja la un dispozitiv care poate fi purtat pe cap, cască sau de ce nu o pereche de ochelari, care să fie echipată cu ARKit.

Din păcate, potrivit surselor, dispozitivul va fi gata abia în 2019. Speculații legate de dezvoltarea unor ochelari AR de către cei de la Apple circulă deja de ceva vreme, dar compania a negat în mai multe rânduri acest lucru, CEO-ul Tim Cook afirmând în acest an, că tehnologia nu este suficient de matură pentru a fi implementată pe o pereche de ochelari.

Dar ar putea fi un dispozitiv similar cu Microsoft HoloLens. Dispozitivul celor de la Microsoft este, însă, unul foarte scump și deocamdată este îndreptat către companii și dezvoltatorii de aplicații, compania pregătit două pachete diferite pentru cele două segmente, cu prețuri de 5.000 de dolari, respectiv 3.000 de dolari. 

Apple nu a comentat în niciun fel aceste informații, dar agenția Bloomberg, proiectul a primit deja numele de cod ”T288”.

VR in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная