ASUS Republic of Gamers lansează laptopurile ROG Strix SCAR II și Hero II

11 июня 2018, 11:00
683

ASUS Republic of Gamers (ROG) a lansat Strix SCAR II și Hero II, laptopuri dedicate sportului electronic, proiectate special pentru jocurile de tip FPS și MOBA.

Ambele portabile dispun de primul panou din lume la 144Hz, cu ramă subțire și timp de răspuns de 3ms gri-la-gri (GTG), tastatură de gaming HyperStrike Pro și tehnologie HyperCool Pro pentru răcirea procesorului și a acceleratorului grafic.

Principalele facilități:
• Ecran IPS responsiv cu ramă subțire, rată de refresh de 144Hz, 3ms timp de răspuns GTG și acoperire de 100% a spectrului sRGB
• Tehnologie HyperCool Pro pentru răcirea performantă a procesorului și acceleratorului; Tastatură HyperStrike Pro pentru controlul suprem în jocurile rapide
• Tehnologia ROG RangeBoost cu patru antene și algoritmi unici de acoperire a punctelor moarte furnizează acoperire Wi-Fi cu 30% mai largă decât configurațiile cu două antene.

Ecran cu ramă subțire, rată de refresh de 144Hz și 3ms timp de răspuns GTG
Pentru un avantaj maxim în jocurile rapide, Strix SCAR II și Hero II dispun de primul panou de 144Hz, cu ramă subțire și timp de răspuns GTG de 3ms. Acest nou design are o ramă ce nu distrage atenția, dimensiunile carcasei fiind minime – ambele laptopuri sunt cu 2,33 cm mai înguste decât modelele predecesoare, fără a sacrifica suprafața ecranului. Noile modele sunt mai ușoare, având o greutate de 2,4 Kg. Un cadru de cauciuc încercuiește ecranul pentru a-l proteja de șocuri atunci când închideți laptopul. Aceasta îmbunătățește vizual aspectul ramei pentru o experiență mai captivantă. Panoul de 144Hz cu 3ms timp de răspuns asigură efecte vizuale fluide și clare, permițând gamerilor să reacționeze instant și precis la ceea ce se întâmplă în joc.

Tehnologie ROG RangeBoost fără puncte moarte
SCAR II și Hero II sunt primele laptopuri de gaming din lume ce dispun de antene Wi-Fi multiple pentru un gaming online mai stabil. Tehnologia patentată ROG RangeBoost utilizează o combinație de patru antene – localizate în spatele și în fața laptopului – cu un algoritm unic care scanează în mod constant și selectează cea mai bună pereche de antene pentru a acoperi punctele moarte, rezultând o arie de acoperire cu 30% mai largă față de configurația cu două antene. Cel mai recent standard Wi-Fi 802.11ac Wave 2 furnizează viteze de până la 1.7Gbps – de două ori mai ridicate decât 802.11ac 2×2 și de 12 ori mai mari ca 802.11b/g/n.

Echipate pentru gaming
Noile laptopuri de gaming Strix au la bază procesoarele Intel Core din generația a opta cu 32GB de memorie RAM DDR4 la 2666MHz și acceleratoarele grafice NVIDIA GeForce GTX 1060 sau GTX 1070. Stocarea poate fi aleasă inclusiv cu SSD-uri M.2 NVMe PCIe 3.0 x4 de până la 512GB sau hard disk-uri SSHD Seagate FireCuda de 1TB. Procesorul Intel Core i7-8750H din cea de a opta generație este cu 23% mai puternic decât generația precedentă. Tehnologiile Intel Speed Shift și Turbo Boost împing vitezele procesorului până la 4GHz (pe patru nuclee), respectiv la 3,9GHz (pe șase nuclee). Intel Hyper-Threading abordează până la 12 fire de execuție pentru rezolvarea fiecărui task în mod rapid și eficient, incluzând simultan gaming, înregistrare și streaming. Alături de acestea există până la 32GB memorie RAM DDR4 la 2666MHz, în configurație dual-channel, pentru viteze rapide de procesare și un consum redus de energie. SSD-urile M.2 NVMe PCIe 3.0 x4 de 512GB oferă o lățime de bandă potențială de până la 32Gbps, totul fiind rapid și fluid. Atunci când este utilizat ca stocare primară sau ca suport secundar pentru SSD, hard disk-ul SSHD FireCuda la 5400rpm încarcă jocurile de două ori mai rapid ca HDD-urile de 1TB la 7200rpm – și este, de asemenea, mai silențios. SSHD ia în considerare cele mai accesate fișiere și le stochează în memoria flash pentru un un acces mai rapid.

Răcire extremă cu HyperCool Pro
Sistemul termic HyperCool Pro furnizează răcirea performantă necesară pentru a obține tot ce-i mai bun de la procesor și acceleratorul grafic. O placă de răcire extinsă absoarbe căldura și o distribuie uniform pentru păstra componentele de alimentare ale chipsetului sub 90 de grade Celsius, fără a reduce frecvențele de operare, în timp ce două ventilatoare la 12V, furnizează un flux puternic ce conduce aerul fierbinte în afara carcasei.

HyperCool Pro încorporează sistemul patentat Anti-Dust Cooling (ADC) care utilizează forța centrifugală pentru a expulza particulele de praf în exteriorul carcasei. Acest lucru previne acumulările pe lamelele radiatoarelor. Zgomotul este diminuat odată ce ventilatoarele nu mai sunt foarte solicitate.

Laptop-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная