iMac Pro va fi primul sistem desktop Sigure Enclavă și a obține un server-clasa de procesoare

24 июн. 2017, 12:00
850

Noul AIO Pro iMac ar putea fi primul sistem de computer desktop de Sigure Enclavă, arată codul de cea mai recentă versiune beta de macOS High Sierra. De asemenea, există predpolojenie că dispozitivul va fi bazate pe Procesoare Skylake și Skylake EP-SP, care face parte din platforma de server, Intel Purley.

Sigur Enclavă tehnologie integrată coprocesor – Apple pentru utilizarea în dispozitive iOS. Acesta este un mediu sigur, care este în procesul de creare este oferit propriul identificator unic. Acces de la alte componente ale sistemului de OPERARE sau Apple imposibil. Pe iPhone și iPad este aici datele stocate amprentele digitale ale utilizatorilor.

La sfârșitul anului trecut, Sigur Enclavă a apărut în MacBook Pro panou Touch Bar. Ca un dispozitiv mobil, un laptop foloseste un cip securizat pentru tranzacțiile cu ID-ul Touch.

Potrivit lui Pike Universum, suport Securizat Enclavă de pe iMac Pro vor fi distribuite pe diferite caracteristici hardware și software la nivel de sistem, în special AppleSecureBootPolicy, ApECID, ApChipID, ApBoardID, ApSecurityDomain, ApProductionStatus și ApSecurityMode.

Protected storage poate fi folosit pentru un scanner de amprente, dar Apple nu a menționat această funcție la prezentarea iMac Pro. Cu toate acestea, acest lucru poate fi o aluzie la un posibil debut tastatura cu scanner de amprente integrat.

Cod macOS High Sierra arată că noul „profesionist” monobloc va primi platforma de server, Intel Purley cu procesoare în performanța Intel LGA3647. Acest lucru înseamnă că iMac Pro va fi echipat cu Intel Xeon server-clasa a, recent s-a introdus cipuri Skylake și Kaby Lake din Core-X, care este încă folosit conector LGA2066. Apple intenționează să echipeze noul AIO 8-, 10 – 18-core Xeon. Pentru subsistemul grafic va întâlni top-end Radeon Pro Vega.

Apple nu a dezvăluit toate specificațiile tehnice pentru iMac Pro. Cel mai probabil, mai multe informații vor apărea mai aproape de eliberarea de calculator, care este programat pentru Decembrie. Versiunea de bază a computerului, reamintim, estimat la 5.000 de dolari.

iMac in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: applenou-top
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная