Intel a anunțat următoarea generație de procesoare numit Lac de Gheață

17 авг. 2017, 11:00
1167

21 August, Intel va introduce procesoare de-a opta generație de Cafea Lac. În ciuda faptului că noul produs este cunoscut foarte putin, dezvoltatorii au anuntat lansarea seriei următoare de procesoare.

Compania a confirmat că, în perioada 2018-2019 va fi prezentată o nouă generație de procesoare, cu nume de cod Ice Lake. Noul produs va fi creat folosind 10 nm+ tehnologie de proces.

„Seria de procesoare Lac de Gheață sunt receptoare a 8-a generație de cipuri Intel Core. Aceste procesoare de uz industrial-leading 10 nm+ tehnologie de proces”, — a remarcat într-un comunicat de serviciu al companiei.

În prezent, Apple MacBook foloseste Intel Kaby Lake prezentate mai devreme în acest an. Următorul pe listă — o serie de procesoare de Tun Lac, care va fi primul pentru a utiliza un 10 nm+ tehnologie de proces. De asemenea, săptămâna viitoare Intel va prezenta procesoare de Cafea Lac pentru sisteme desktop.

O decizie de management pentru Intel să anunțe procesor Lac de Gheață înainte de acesta a fost lansat primul microcipuri pe baza a 10 nm+ procesul pare contraintuitiv. Mai mult decât atât, a informat analistul KGI Ming-Chi Kuo (Ming-Chi Kuo) a raportat că următoarea generație de MacBook Pro și iMac va fi propulsat de Cafea Lac. Astfel, aspectul de procesoare Lac de Gheață va trebui să aștepte un timp destul de lung.

Processoare in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: applenou-top
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная