Lenovo și Google au prezentat prima cască VR independentă cu Daydream

11 янв. 2018, 11:00
652

Lenovo și Google colaborează de ceva timp pe partea de echipamente și tehnologii de realitate virtuală, dar proiectul lor comun, Project Tango nu s-a dovedit unul de mare succes.

Acum, cele două companii au adus la CES 2018 noua cască Lenovo Mirage Solo, prima cască VR independentă, care vine cu platforma Daydream VR, un competitor pentru dispozitivele similare de la HTC sau Oculus.

Noul dispozitiv vine cu un nou motor ”WorldSense”, un sistem de senzori, capabil să urmărească mișcările utilizatorului pentru un control mai precis în timpul utilizări. Evident, Lenovo Mirage Solo va fi însoțit și de un controller.

Dispozitivul dispune de procesoare Snapdragon 835 și 4GB memorie RAM, ceea ce ar trebui să le ofere performance mai mari decât pe Oculus Go sau HTC Vive Focus. Cele două display-uri, vor oferi împreună un câmp de vizionare de 110°, similar cu cel de pe dispozitivele Oculus Rift și HTV Vive.

Compania promite că Mirage Solo va oferi o autonomie de 7 ore cu o singură încărcare, mult peste o sesiune medie de jocuri VR.

Deocamdată nu există informații legate de prețuri, dar ca o comparație principalii rivali, Oculus Go costă 200 de dolari, iar HTC Vive Focus costă 600 de dolari.

VR in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная