Microsoft va adauga o versiune mai veche de Windows memento-uri actualizări

06 июл. 2017, 09:00
1044

Microsoft intenționează să adăugați în sistemul de operare Windows pentru a vă reaminti de actualizări. Utilizatorii care au rămas pe versiuni mai vechi ale sistemului de OPERARE, în mod regulat va primi o notificare pentru a face upgrade.

Istoria de virusi ransomware WannaCry și Petea-a arătat cât de important este de a menține sistemul de operare până la data de. Dar multe sunt încă de lucru pe vechiul build de Windows 10 (1507), care a debutat în iulie 2015. Pentru utilizatorii de astfel de versiuni de Microsoft, va lansa o notificare pentru a actualiza sistemul de operare.

Suport pentru Windows 10 (1507) a fost finalizat în luna mai 2017. Acest lucru înseamnă că, după această dată, această platformă nu primește lunar actualizări de securitate, deși, și continuă să lucreze pe deplin.

În momentul de față nu există nici o informație despre ce formă va face memento Windows ca sistem de operare are nevoie pentru a actualiza, și cât de agresiv această campanie.

Foarte multi utilizatori Windows amintesc încă modul în care Microsoft încearcă să-i convingă să se mute la Windows 10 sistem de operare. În cele din urmă să „termine” proprietarii de computere bazate pe Windows 7.1 și Windows 8.1, compania chiar a început să le arate un ecran full mesaj cu un telefon cât mai curând posibil pentru a instala noul sistem de OPERARE.

Obsesiv acțiuni a companiei a condus la faptul că entuziaști trebuit să elibereze un utilitar care blochează orice actualizări legate de noul sistem de OPERARE. Pentru voluntar-obligatoriu politica Microsoft și plătite în instanță: Windows producător dispus să plătească 10.000 de dolari de la doamna căror PC-ul a fost în afara de ordine după instalarea actualizării.

Sisteme de operare in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: applenou-top
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная