Cazanele Defro cu reducere de -15% pînă la 20 martie în magazinul termoplus.md

18 мар. 2016, 00:00
701

Cazanele Defro cu reducere de -15% pînă la 20 martie în magazinul termoplus.md

Cazanele pe combustibil solid — este un echipament de înaltă eficiență, utilizat pentru încălzirea căsuțelor de vacanță, clădirilor administrative și obiectelor industriale. Datorită faptului că ele pot să funcționeze pe lemne, rumeguș, brichete și peleți, astfele de cazane sunt de neînlocuit în locurile unde nu este stabilită alimentarea centralizată cu gaz.

Compania  Termoplus  deja de mai mult de 5 ani este distribuitorul oficial a cazanelor sigure și verificate a mărcii comerciale Defro în Moldova.

Defro – este cel mai mare producător a echipamentelor de încălzire pe combustibil solid în Polonia. Producerea este echipată cu cel mai sofisticat echipament: tehnologii moderne, vopsire pulverulentă, automatizarea proceselor de sudare, utilizarea tăierii cu plasmă-gaz și cu laser.

În magazinul online termoplus.md sunt prezentate nu numai cazane ieftine a acestui brand, dar și modele de clasa premium.


Termoplus oferă posibilitatea de procurare a echipamentului de încălzire în credit. Oferă mentenanță a produselor și proiecte a echipamentului de încălzire, de asemenea oferă serviciul de instalare.

La acest moment compania participă în cea de a 20-cea Expoziție Internațională «MoldEnergy – 2016», care are loc de pe data de 16 pînă la data de 19 martie în CIE «Moldexpo».


Este cea mai mare expoziție internațională specializată a tehnologiilor de economisire a căldurii, sistemelor de încălzire, alimentare cu gaz și condiționare al aerului.

Invităm toți doritorii să viziteze stand-ul companiei și să procure produsul necesar Defro cu reducere de -15%.

Toate produsele de asemenea le puteți găsi și comanda în magazinul online termoplus.md

Site-ul este creat de compania 999 Market într-un termen minim. Prețul este de 300 de lei, costul pentru chiria lunară a platformei.
În cost de asemenea este inclusă plasarea produselor pe 999 Market. Acest serviciu aparte este de 250 lei pe lună.

Detalii despre crearea magazinului online propriu, sau despre plasarea articolelor pe 999 Market pot fi aflate pe site-ul shop.999.md, cît și apelînd la numărul de telefon: 079 970 999 sau scriindu-ne la adresa electronică:  market@price.md

Источник: point-md
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная