Covalli.md: încălțăminte pentru cei ce apreciază confortul ®

04 нояб. 2016, 00:00
14850

În lumea modernă, încălțămintea nu este doar un element de îmbrăcăminte, ci și un accesoriu important care poate spune multe despre proprietarul acestuia.

Majoritatea modelelor de încălțăminte au devenit adevărate capodopere de artă, fiind că sunt produse de profesioniști și maiștri din această breaslă. Unul din acești meșteșugari este brand-ul „ Barcovschi și Covali ”.


Toată încălțămintea „ Barcovschi și Covali ” este fabricată din materiale naturale de înaltă calitate și componente ecologic curate. Încălțămintea acestui brand este confortabilă pentru portul de zi cu zi și datorită materialelor va servi un timp îndelungat. Conforul încălțămintei este asigurat datorită confecționării în baza saboților ajustați minuțios cu luarea în calcul al specificului regional al piciorului.

Catalogul magazinului va satisface gustul fiecărui cumpărător: botine clasice, pantofi, pantofi sport și botine sport, sandale, încălțăminte pentru categorii de vărstă cu o confortabilitate sporită.


În 2011, fabricarea încălțămintei „ Barcovschi și Covali ” SRL, a atins o creștere considerabilă pe piață. Producția companiei este vândută în toate raioanele țării. Oficiul principal al companiei se află în orașul Soroca.

Comunicarea designerilor și tehnologilor cu clienții, cercetările marketologice sistematice ajută la conceperea colecțiilor noi, în care se iau în calcul cererile clienților. Toată producția este certificată prin acte de conformitate. Astăzi încălțămintea brandului „ Barcovschi și Covali ” poți să o găsești în magazinele Republicii Moldova.

999 Market acordă o atenție deosebită producătorilor din Moldova, încurajându-i și promovându-i pe piața autohtonă. Anume din acest motiv, lansarea on-line magazinului – covalli.md este un pas important nu doar pentru brand-ul de încălțăminte, dar și pentru echipa 999 Market.

Reamintim că 999 Market, furnizează on-line magazine în chirie. Astăzi pentru deschiderea unui on-line magazin nu mai este nevoie să deții abilități tehnice speciale și alocarea din bugetul companiei a unor sume considerabile. Împreună cu platforma 999 Market pentru magazine on-line, compania poate să creeze un site frumos și comod timp de o zi. Prețul pentru acest tip de serviciu este de 300 de lei, care este plata lunară pentru chiria platformei.

Pe site-ul deja covalli.md este expusă colecția nouă de încălțăminte, pe care o poți achiziționa on-line.

Vă dorim cumpărături plăcute!

Mai detaliat despre cum poți să creezi propriul on-line magazin poți afla contactându-ne la numărul de telefon: 079 970 999 sau scriindu-ne la adresa de: market@999.md .

Источник: point-md
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная