Eurosportmd.md - nou magazin de îmbrăcăminte sportivă din Moldova

18 сент. 2015, 20:02
739

Eurosportmd este o companie moldovenească, care comercializează haine sportive atât pentru sportivii profesionişti, cât şi pentru amatori deja de mai mult de 20 de ani

De asemenea, compania este distribuitor oficial în Moldova a brandurilor sportive Joma, Givova, Legea, Jako, Macron, Zeus şi Fashy.

În anul 2015 Eurosportmd a cooperat cu succes cu Comitetul Olimpic al Moldovei, îmbrăcând selecţionata olimpică la Primele Jocuri Europene de la Baku. Sportivii au reprezentat ţara noastră în îmbrăcămintea sportivă a firmei spaniole Joma.

Astăzi sortimentul companiei poate fi văzut pe noul site eurosportmd.md. Tot pe site poate fi făcută comanda sau primi consultaţia magazinului referitor la alegerea îmbrăcămintei şi încălţămintei sportive.

Printre clienţii companiei sunt numeroase echipe şi organizaţii sportive ale Moldovei, cum ar fi Comitetul Olimpic, Ministerul Tineretului şi Sportului.

FC Zimbru, FC Zarea, LIRPS, Federaţia de Baschet, de Volei, precum şi clubul de hochei "Acvila" şi mulţi alţii.

Îmbrăcămintea sportivă, pe care o veţi găsi în catalog, vă va surprinde plăcut cu preţurile sale.

Site-ul este creat pe platforma Price.md şi a fost realizat într-o singură zi. Price.md susţine companiile autohtone şi le ajută creând vitrine online calitative şi comode. Închirierea unui asemenea magazin online include un design unic, un hosting, toate posibilităţile de procurare a produselor online şi deservire regulată. Preţul serviciului este de doar 300 de lei, aceasta fiind plata lunară pentru arendarea platformei.

Detalii despre crearea propriului magazin online puteţi afla la numărul de telefon: 079 970 999 sau la e-mail-ul price@market.md

Источник: point-md
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная