Joma: calitate spaniolă pe piaţa din Moldova ®

13 дек. 2016, 00:00
1565

Renumitul brand spaniol Joma, specializat în producerea îmbrăcămintei sportive, a încălţămintei şi accesoriilor de înaltă calitate, este cunoscută de ceva timp locuitorilor Moldovei.


Acum achiziţionarea produselor Joma a devenit şi mai facilă.

Compania a fost înfiinţată în anul 1965 de către Fructuoso  López.  Iniţial mica companie se ocupa de coaserea adidaşilor, iar ulterior a trecut la un nou nivel şi a câştigat reputaţia unui producător sigur de încălţăminte sportivă şi pentru fotbal. Între timp în asortimentul produselor realizate a fost adăugată şi forma de fotbal.

În 1990 pantofii de sport de la marca Joma au fost recunoscuţi cei mai buni din lume. Iar în anul 1992 compania a devenit lider în vânzările încălţămintei pentru fotbal în Spania. Capacităţile de producţie s-au majorat şi au generat deschideri de noi fabrici. Pentru a satisface solicitările la produse, au fost introduse sisteme automatizate complet noi de asamblare a încălţămintei.


Astăzi, Joma este o companie globală cu o reţea extinsă de filiale în Germania, SUA, Italia, Mexic, China, Panama şi Hong Kong, precum şi o distribuţie perfect setată a propriilor produse în toate colţurile lumii. Sediile de producţie a companiei sunt situate în Spania, Mexic şi China şi asigură cu locuri de muncă mai mult de 1000 de angajaţi.

În anul 2007 compania Joma a fost sponsorul a mai mult de 45 de echipe profesioniste şi aproximativ a 500 de sportivi din întreaga lume.

EUROSPORT SRL, este distribuitorul oficial al firmei JOMA în Moldova, care a îmbrăcat sportivii noştri la Jocurile Olimpice de la Rio, iar în anul 2015, la primele Jocuri Europene din Baku.

Asortimentul magazinului online Joma, oferă un spectru larg de produse cu o calitate superioară, care satisfac gustul şi cerinţele oricărui client. În catalogul disponibil pe site-ul Joma-sport.md, este inclusă îmbrăcămintea pentru bărbaţi şi femei, dar şi încălţămintea pentru sport, precum şi diverse accesorii, care sunt necesare în timpul antrenamentelor şi competiţiilor.

Deschiderea magazinului online Joma-sport.md este un pas important nu doar pentru reprezentanţa din Moldova a brandului cunoscut, dar şi pentru platforma Price.md.

Источник: point-md
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная