Made in Moldova: magazin online de genţi de la producător

15 янв. 2017, 19:26
6645

Mai mult de 10 ani, firma "Maalex", cunoscută la Chişinău şi în întreaga republică, îi bucură pe locuitorii Moldovei cu genţile sale. Ea s-a impus pe piaţă prin calitatea şi aspectul producţiei sale, prin confortul şi preţurile accesibile.

Domeniul principal de activitate al companiei "Maalex" este fabricarea şi vânzarea genţilor pentru femei, bărbaţi, sportive şi şcolare, a rucsacurilor, genţilor pentru tablete, precum şi vânzarea genţilor fabricate peste hotare.

Acum puteţi găsi toate genţile Maalex pe noul site: www.maalex.md 

Price.md acordă o atenţie deosebită producătorilor autohtoni, susţinându-i în fel şi chip şi promovându-i pe piaţa noastră. Anume din acest considerent, deschiderea magazinului online maalex.md este un pas important nu doar pentru companie, dar şi pentru echipa Price.md.

Amintim că Price.md oferă în chirie magazine online. Pentru a deschide propriul magazin online, astăzi nu mai este nevoie de abilităţi tehnice speciale şi de sume însemnate din bugetul companiei. Cu platforma pentru magazine online a Price.md, compania poate crea un magazin online frumos şi comod într-o singură zi. Preţul serviciului este de doar 300 de lei, aceasta fiind plata lunară pentru chiria platformei.

Site-ul este simplu şi accesibil. Pe maalex.md deja puteţi găsi o nouă colecţie de genţi, care pot fi procurate online.

Vă urmă cumpărături plăcute!

Detalii despre crearea propriului magazin online puteţi afla la numărul de telefon 079 970 999 sau la e-mail-ul price@market.md

Alte magazine, create pe platforma Price.md:

Salon de uşi şi laminat, Promstore

Источник: point-md
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная