Magazinul BabyStyle: Pentru părinţii grijulii și practici

14 мар. 2016, 14:41
607

Dacă vă este dificil să completați în totalitate garderoba copilului Dvs și să-i alegeți hainele potrivite, atunci magazinul de îmbrăcăminte pentru copii BabyStyle - este exact ceea ce căutaţi.

Compania BabyStyle este importator și distribuitor al brandurilor cu renume, fiind cele mai bune pe piața europeană: Sheldon, Nursery Time, Snuggle Baby, Tiny Baby și altele.

Aceste branduri sunt foarte populare în lume datorită abordării minuţioase față de produsele sale, precum și având un design modern și elegant.

De exemplu cearșafurile de la Snuggle Baby, pentru pătuțurile bebelușilor, sunt considerate unele din cele mai bune deoarece sunt fabricate conform standardelor stricte din Marea Britanie și Uniunea Europeană. Iar tehnologiile moderne, stilul rafinat englezesc și experiența de 30 de ani în domeniul producției mărfurilor pentru copii, au făcut ca produsele de la Sheldon să fie foarte populare în multe țări ale lumii și pe care acum, cu ușurință, le puteți achiziționa și în Moldova.

La BabyStyle găsiți prețuri accesibile, care ofera tot de ce este nevoie pentru garderoba practică a unui copil: pături, prosoape cu glugă, pijamale, body, căciulițe, bavete, seturi de îmbrăcăminte, pulovere și jachete, seturi pentru nou-născuți și multe altele.


Toate articolele le puteți găsi și comanda din magazinul on-line babystyle.md,

Site-ul a fost implementat de către compania 999 Market în doar câteva zile. Preţul pentru acest serviciu este de 300 de lei, ceea ce reprezintă plata lunară pentru închirierea platformei.

Pentru informaţii cu privire la modul creării magazinul dvs. online accesați site-ul shop.999.md, contactați-ne la 079 970 999 sau scrieți: market@price.md

shop.price.md

Источник: point-md
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная