Magazinul online cu îmbrăcăminte pentru bărbaţi Giovanni Primo ®

15 янв. 2017, 19:58
832

Producţia fabricii de confecţii „Ionel" se bucură de recunoștință și apreciere enormă în rândul consumatorilor autohtoni, dar şi a celor din afara ţării. În anul 2009 compania a elaborat un brand bărbătesc nou, Giovanni Primo.


Timp de 7 ani, îmbrăcămintea pentru bărbaţi, fabricată sub marca Giovanni Primo, definește gustul  impecabil şi succesul celor care o poartă. Pantalonii bărbăteşti şi sacourile sunt confecţionate conform tendinţelor modei europene şi mondiale. Stilul italian excelent este orientat spre bărbaţii de succes, care au reușite în afaceri şi viaţa cotidiană, cei ce măsoară norocul împreună cu costumele brandului respectiv - motto-ul de bază al mărcii Giovanni Primo. Graţie statutului său înalt şi croielii de calitate, haina acestui brand a căpătat o popularitate enormă în rândul tinerilor.

Price.md susţine şi promovează producţia producătorilor autohtoni. În legătură cu acest fapt, deschiderea vitrinei online - Giovanniprimo.md - reprezintă un pas important nu doar pentru compania „Ionel", dar şi pentru echipa Price.md.

Vă reamintim că, Price.md oferă magazine online în chirie. Pentru aţi deschide propriul magazin online, astăzi nu este necesar să beneficiezi de abilităţi tehnice şi să aloci sume considerabile din bugetul companiei. Cu platforma destinată magazinelor online Price.md, compania poate crea un site frumos şi comod într-o singură zi. Preţul unui astfel de serviciu constituie doar 300 de lei, ce presupune taxa lunară pentru închirierea platformei.

Vă dorim cumpărături plăcute!

Pentru mai multe informații cu privire la modul de a crearea magazinul online, puteți suna la: 079 970 999 sau scrie la adresa market@price.md

Источник: point-md
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная